Μεγάλη ένταση στο Survivor: Εκτός εαυτού η Ασημίνα με τον Τζέιμς και την αναφορά στον Δάντη – «Δεν σου επιτρέπω να ξαναμιλήσεις για την έξω μου ζωή και αν είμαι καλά»

Μεγάλη ένταση στο Survivor: Εκτός εαυτού η Ασημίνα με τον Τζέιμς και την αναφορά στον Δάντη – «Δεν σου επιτρέπω να ξαναμιλήσεις για την έξω μου ζωή και αν είμαι καλά»

Εκνευρισμός ανάμεσα στους δυο παίκτες του Survivor

Συνέχεια στη διαμάχη της με τον Τζέιμς Καφετζή έδωσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο χθεσινό (19/2) επεισόδιο του Survivor. Οι δύο παίκτες ήρθαν σε αντιπαράθεση στο πρώτο Συμβούλιο του Νησιού, μετά το σχόλιο του 28χρονου για την έξω ζωή της συμπαίκτριάς του, κάτι που ο ίδιος αρνείται.

«Δυστυχώς για εσένα υπάρχουν κάμερες. Ειπώθηκαν πολύ βαριές κατηγορίες από τον Τζέιμς και αφορούσαν στο ότι στην έξω μου ζωή μάλλον δεν περνάω και πολύ καλά, γι’ αυτό και ήρθα για 3η φορά στο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά πριν την έναρξη του δεύτερου αγώνα ασυλίας της εβδομάδας η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Αυτό προσβάλλει όλα τα παιδιά, γιατί καθένας έχει έρθει εδώ για έναν στόχο. Βρίσκεσαι σε λάθος παιχνίδι κατά τη γνώμη μου, αν λες ότι ήρθες για να αγωνιστείς, γιατί έχεις έρθει λάθος μήνα, έχουν φύγει οι αδύναμοι παίκτες. Και απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα μείνεις όσο περίμενες», τόνισε η παίκτρια της Κόκκινης Ομάδας στο Survivor της Δευτέρας.

«Κατέκρινε εμένα χθες ατομικά για την αγωνιστικότητά μου. Αν ήσουν ένας παίκτης αγωνιστικά όπως ο Φάνης, μπορούσες να μου πεις ό,τι θέλεις για αυτό το θέμα, που και πάλι δεν τον αφορά και τόσο. Αν είσαι ένας παίκτης κάτω από μένα, δεν σου επιτρέπω να μιλήσεις ούτε για την έξω μου ζωή, ούτε για την αγωνιστικότητά μου», συμπλήρωσε με έντονο ύφος η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Τη δική του απάντηση στα σχόλια της Ασημίνας έδωσε ο Τζέιμς Καφετζής ξεκαθαρίζοντας τη θέση του, ενώ την υποστήριξή της προς τον συμπαίκτη της εξέφρασε και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει. Ο Τζέιμς δεν είπε τίποτα για την έξω ζωή της Ασημίνας, δεν το ανέφερε καν πρώτος. Οπότε ήταν άστοχο το σχόλιο της Ασημίνας. Το καλό είναι ότι υπάρχουν κάμερες και τα έχουν γράψει όλα», ανέφερε από την πλευρά της η παίκτρια των Μπλε στο Survivor.