Απελπισμένη influencer ξέσπασε σε δάκρυα μετά τις άκαρπες προσπάθειες της για εύρεση εργασίας: «Δεν σε προσλαμβάνουμε» (VIDEO)

Απελπισμένη influencer ξέσπασε σε δάκρυα μετά τις άκαρπες προσπάθειες της για εύρεση εργασίας: «Δεν σε προσλαμβάνουμε» (VIDEO)

Το βίντεο από την απελπισμένη προσπάθεια μιας influencer για εύρεση εργασίας έχει γίνει viral, αντικατοπτρίζοντας το δύσκολο εργασία περιβάλλουν του σήμερα

Σε ένα πρόσφατο viral βίντεο στο TikTok που έχει τραβήξει την προσοχή εκατομμυρίων ανθρώπων, η κάτοικος του Μπρούκλιν, Lohanny Santos, έγινε το πρόσωπο του αγώνα μιας γενιάς που δυσκολεύεται να βρει εργασία. Με πάνω από 23 εκατομμύρια προβολές, ο συναισθηματικός απολογισμός της Santos ρίχνει φως στη σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν σήμερα πολλοί νέοι που αναζητούν εργασία.

Στεκόμενη στους πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Υόρκης, η Santos άνοιξε την κάμερά της για να μοιραστεί μια στιγμή ευαλωτότητας μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη ημέρα αναζήτησης εργασίας. Κρατώντας δεκάδες αντίγραφα του βιογραφικού της, εξέφρασε ένα συναίσθημα που βρίσκει ανταπόκριση σε πολλούς: την δυσκολία εύερσης εργασίας. «Αυτή είναι η πιο δύσκολη μέρα στη ζωή μου» είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο που κυκλοφόρησε.

Ωστόσο, οι απαντήσεις που έλαβε δεν ήταν αυτές που ήλπιζε. Μέσα από δάκρυα, η νεαρή κοπέλα μετέφερε την απογοήτευση και την αμηχανία της να αναζητά θέσεις με ελάχιστο μισθό, μόνο και μόνο για να την απορρίψουν με ένα «Δεν προσλαμβάνουμε». Τέτοιες εμπειρίες είναι ιδιαίτερα απογοητευτικές για τη Santos, η οποία έρχεται στην αγορά εργασίας οπλισμένη με πτυχία στην επικοινωνία και την υποκριτική.

@lohannysant I got tear stains on my resume 😔😔😔 #nyc #unemployed ♬ original sound – Lohanny

Η ειλικρινής κοινοποίηση της κοπέλας στο TikTok,έχει προκαλέσει μια ευρύτερη συζήτηση σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Gen Z. Παρά το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά μορφωμένοι και πολύγλωσσοι, νεαρά άτομα όπως η Santos δυσκολεύονται όλο και περισσότερο να εξασφαλίσουν ακόμη και θέσεις τύπου «Entry level».

Το viral βίντεο της Santos δεν παρέχει μόνο μια προσωπική αφήγηση του αγώνα της, αλλά υπογραμμίζει επίσης τις συλλογικές προκλήσεις που συνεχίζει να αντιμετωπίζει η Gen Z σε μια ανταγωνιστική και συχνά ανελέητη αγορά εργασίας.