Aλήθεια, που εκσπερματώνουν οι άνδρες όταν αυνανίζονται; Τους ρωτήσαμε και πήραμε δέκα διαφορετικές απαντήσεις

Aλήθεια, που εκσπερματώνουν οι άνδρες όταν αυνανίζονται; Τους ρωτήσαμε και πήραμε δέκα διαφορετικές απαντήσεις

Ρωτήσαμε μερικούς και οι απαντήσεις ήταν από αναμενόμενες μέχρι αναπάντεχες

Γράφει η Έλενα Φάκου

Η σχέση ενός άνδρα με τον αυνανισμό ξεκινά από νωρίς στη ζωή του και συνδέεται συνήθως με ένα κλειδωμένο μπάνιο ή δωμάτιο για να μην τον κάνουν τσακωτό οι γονείς του, καθώς αυτή η συνήθεια είναι η ένοχη απόλαυση κάθε εφήβου που ξυπνάει η λίμπιντό του. Σαφώς και όλοι οι άνδρες εξακολουθούν να αυνανίζονται σε ολόκληρη τη ζωή τους ανεξάρτητα με το αν είναι σε σχέση και το αν έχουν καλή σεξουαλική ζωή. Ο αυνανισμός δεν έχει απολύτως καμια σχέση με την διαπροσωπική σεξουαλικότητα: Είναι μια ιερή προσωπική στιγμή για να μην πούμε μια σεξουαλική τελετουργία, η οποία ακολουθεί κάθε άνδρα για πάντα και έχει εντελώς διαφορετικούς λόγους ύπαρξης από το σεξ. Ακόμη κι αν ένας άνδρας κάνει καλό σεξ, δεν θα αφήσει ποτέ στην άκρη τον αυνανισμό του, γιατί εκεί είναι απόλυτα ελεύθερος να απολαύσει με τον εαυτό του και τις φαντασιώσεις του την ηδονή που δε μπορεί να του προσφέρει καμια άλλη σεξουαλική εμπειρία. Και αυτό είναι φυσιολογικό. Και κάπου εδώ έρχεται το ερώτημά μας: Που εκσπερματώνουν οι άνδρες όταν αυνανίζονται;

Aλήθεια, που εκσπερματώνουν οι άνδρες όταν αυνανίζονται; Τους ρωτήσαμε και πήραμε δέκα διαφορετικές απαντήσεις

Σε ένα podcast του “Girls Gotta Eat”  δυο άνδρες καλεσμένοι μιλούσαν για τη συνήθειά τους να αυνανίζονται λέγοντας λεπτομέρειες και ο ένας από αυτούς εξομολογήθηκε πως όταν αυνανίζεται τελειώνει μέσα σε ένα κουτί παπουτσιών, το οποίο χρησιμοποιεί ακριβώς γι αυτό το λόγο. Ο άλλος είπε πως προτιμάει να εκσπερματώνει στο πάτωμα ενώ παράλληλα τόνισε πως αυτός είναι ο λόγος που κανένας μας δεν πρέπει να πατάει ξυπόλητος στα πατώματα ή τις μοκέτες των ξενοδοχείων καθώς ξέρει κι άλλους που κάνουν το ίδιο πράγμα με εκείνον. Θέλω να πιστεύω πως στα ξενοδοχεία οι καθαρίστριες κάνουν καλή δουλειά, τώρα για το σπίτι του δεν είμαι και απολύτως σίγουρη. Είμαι σίγουρη πως παλαιότερα τουλάχιστον τα αγόρια έριχναν το σπέρμα τους στα περιοδικά που ξεφύλλιζαν για να ερεθιστούν, ήταν κάτι που άκουγα πολλές φορές να συζητούν μεταξύ τους στο σχολείο και να γελάνε, ενώ άλλοι χρησιμοποιούσαν ρούχα που μετά έβαζαν για πλύσιμο.

Το 2ο23 όμως που οι άνδρες αυνανίζονται βλέποντας pornhub ή ακόμη και φορώντας συσκευές virtual reality σκέφτηκα πως θα είχε ενδιαφέρον να ρωτήσω ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα “Εσύ που τελειώνεις όταν αυνανίζεσαι;” για να εξάγω ένα ασφαλές συμπέρασμα.

Σαφώς και κάθε εργένης που σέβεται τον εαυτό του- και τον αυνανισμό του- έχει στο κομοδίνο του ένα κουτί με χαρτομάντηλα-και όχι επειδή έχει συνάχι. Δε μπορώ να θυμηθώ ούτε μια κρεβατοκάμαρα single άνδρα στην οποία να μην έχω δει αυτό το εμβληματικό κουτί.

Aλήθεια, που εκσπερματώνουν οι άνδρες όταν αυνανίζονται; Τους ρωτήσαμε και πήραμε δέκα διαφορετικές απαντήσεις

Έκανα την ερώτηση σε δέκα άνδρες διαφορετικής ηλικίας και διαφορετικού relationship status και οι απαντήσεις τους είναι οι εξής:

Νίκος 43: “Όταν είμαι στο γραφείο στο καλάθι των αχρήστων και είτε στο γραφείο είτε στο σπίτι μέσα στη λεκάνη ενώ τον παίζω καθιστός”

Μάριος 31: “Συνήθως  κάθομαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι και τελειώνω πάνω στο στομάχι μου ακριβώς πριν μπω να κάνω ένα ντους”

Ηλίας 44: “Για πολλούς και διάφορους λόγους όταν κάνω μπάνιο. Έχω ιδιωτικότητα και δεν αφήνω ποτέ αποδεικτικά στοιχεία”

Κώστας 35: “Έχω ένα χαρτί τουαλέτας στο συρτάρι του κομοδίνου μου και σκουπίζομαι με αυτό όταν τελειώνω. Το πετάω δίπλα, στον κάδο”

Σωτήρης 27:Προτιμώ να τελειώνω μέσα στο νεροχύτη γιατί μου αρέσει να με κοιτάζω στον καθρέπτη του μπάνιου όσο τον παίζω και επίσης, βλέπω την ποσότητα και την ποιότητα του σπέρματός μου σε σχεδόν καθημερινή βάση” 

Πέτρος 32: ” Σε ένα ρούχο που ή είναι ήδη άπλυτο ή θα το βάλω αμέσως μετά στα άπλυτα” 

Σίμος 37: “Θα έλεγα πως συνήθως είμαι όρθιος στην τουαλέτα, τελειώνω μέσα στη λεκάνη και μετά τραβάω το καζανάκι”

Βασίλης 22: ” Όπου να ναι, καταπιέστηκα τόσα χρόνια στο σπίτι των γονιών μου και τώρα ως φοιτητής δε με νοιάζει καθόλου! Καμια φορά ακόμα και στον τοίχο”

Στέφανος 40: “Σχεδόν πάντα σκουπίζομαι στο εσώρουχό μου το οποίο μετά βάζω στο πλυντήριο”

Παύλος 26: “Xρησιμοποιώ ένα αυνανιστήρι και τελειώνω εκεί μέσα. Είναι φανταστική αίσθηση. Το μόνο αρνητικό είναι πως κάποια στιγμή πρέπει να το πλύνω”

 

 

 

 

 

 

 

 

Aλήθεια, που εκσπερματώνουν οι άνδρες όταν αυνανίζονται; Τους ρωτήσαμε και πήραμε δέκα διαφορετικές απαντήσεις

Mademoiselle Dessou

Η Έλενα Φάκου θα μπορούσε να είναι μία ηρωίδα μυθιστορήματος του Μπουκόφσκι ή ταινίας του Ταραντίνο. Στην πραγματικότητα είναι μία φεμινίστρια που ψωνίζει πολλά παπούτσια, έχει αδυναμία στις γάτες της και η σούπερ δύναμη της είναι ότι μπορεί να εξαφανίζεται. Μεγάλωσε κάνοντας σκέιτμπορντ και διαβάζοντας κόμικς ενώ ενηλικιώθηκε μαθαίνοντας σούζα και χορεύοντας Tribal Techno. Kατάλάβε τι θέλει να κάνει στη ζωή της στα πέντε της χρόνια όταν ζήτησε για δώρο μία γραφομηχανή. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια.