Τελικά, αν ζητήσω από τη σύντροφό μου pegging, είμαι ομοφυλόφιλος;

Τελικά, αν ζητήσω από τη σύντροφό μου pegging, είμαι ομοφυλόφιλος;

Ψυχραιμία, εδώ θα δώσουμε όλες τις απαντήσεις πριν εκείνη φορέσει το strap on

Γράφει η Έλενα Φάκου

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…Το pegging είναι ο όρος που περιγράφει την αλλαγή ρόλων μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας στο σεξ. Ενώ λοιπόν μιλώντας πάντα για ετεροφυλόφιλα ζευγάρια, εκείνος είναι ενεργητικός και εκείνη παθητική, με το pegging, οι ρόλοι αντιστρέφονται και εκείνος γίνεται παθητικός ενώ εκείνη ενεργητική χρησιμοποιώντας ένα δονητή, ή ζώνη με ενσωματωμένο dildo.

Κάνει αυτό το twist έναν άνδρα gay; Γιατί να συμβεί ανάμεσα σε ένα ζευγάρι; Τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει στη σεξουαλική του ζωή;

Aρχικά να θυμίσουμε ότι σε προηγούμενο άρθρο, είχαμε αναφερθεί στον οργασμό του άνδρα μέσω της διέγερσης του σημείου p και για να ερεθιστεί αυτό το λεγόμενο και p spot, είναι απαραίτητη η πρωκτική του διέγερση. Όταν λέμε σημείο p, εννοούμε ουσιαστικά ένα σημείο που βρίσκεται μέσα στον αδένα του προστάτη, ενός αδένα τον οποίο έχουν μόνο οι άνδρες όπως αντίστοιχα μόνο οι γυναίκες διαθέτουν κλειτορίδα. Ο προστάτης λοιπόν, αποτελεί μια πολύ σημαντική ερωτογενή ζώνη, όμως για να το βρει και να το ερεθίσει κάποιος, πρέπει να βάλει το παιχνίδι τον πρωκτό, κάτι που για αρκετούς άνδρες αποτελεί ταμπού καθώς κάνουν συνειρμό με την ομοφυλοφιλία. Δεν θα έπρεπε όμως, γιατί ομοφυλόφιλος δεν είναι ένας άνδρας που ερεθίζεται μέσω του πρωκτού του αλλά ένας άνδρας που ερεθίζεται στη θέα ενός άλλου άνδρα.

Τελικά, αν ζητήσω από τη σύντροφό μου pegging, είμαι ομοφυλόφιλος;

Pegging λοιπόν, έχουμε, όταν μια γυναίκα, αναλαμβάνει τον ρόλο να ερεθίσει πρωκτικά τον άνδρα φορώντας ένα strap on με dildo ή χρησιμοποιώντας ένα δονητή. Ο ρόλος της είναι πλέον ενεργητικός και η αλλαγή αυτή στους ρόλους φλερτάρει έντονα με τις BDSM πρακτικές, όχι όμως με την ομοφυλοφιλία, καθώς τα δυο μέρη που συμμετέχουν είναι διαφορετικού φύλου.

Η ομοφυλοφυλική επαφή δεν έχει να κάνει με το αν κάποιος άνδρας θα βάλει στη σεξουαλική του ζωή τον πρωκτό του, αλλά με το αν το σεξ που θα κάνει θα γίνει με άτομο του ίδιου ή του άλλου φύλου. Άρα, το να αφεθεί ένας άντρας στον ερεθισμό του πρωκτού του από μια γυναίκα, δεν τον κάνει gay.  Ομοφυλοφυλική είναι μια επαφή ανάμεσα σε δυο άτομα του ιδίου φύλου, είτε πρόκειται για ένα φιλί στο στόμα, είτε για πρωκτική διείσδυση. Aν η επαφή γίνεται με άτομα του αντίθετου φύλου, ότι κι αν κάνουν μεταξύ τους είναι ετεροφυλικό σεξ.

To strap on με ομοίωμα πέους, δίνει στη γυναίκα την δυνατότητα να ασκήσει pegging στο σύντροφό της και να τον φέρει σε οργασμό με πρωκτική διέγερση η οποία σαφώς με τη χρήση του είναι πιο έντονη από ότι να χρησιμοποιούσε μόνο τα δάκτυλα ή και τη γλώσσα της.

Τελικά, αν ζητήσω από τη σύντροφό μου pegging, είμαι ομοφυλόφιλος;

Σαφώς και πρέπει να ξεπεραστούν πολλά ταμπού για να γίνει πράξη το pegging σε ένα “vanilla” ζευγάρι όπως λέγονται αυτά τα ζευγάρια που δεν έχουν καθαρά σαδομαζοχιστικό προφίλ, γιατί εκτός από το πρακτικό κομμάτι, η αντιστροφή των ρόλων εμπεριέχει έντονο το εγκεφαλικό στοιχείο της σχέσης κυριαρχίας- υποταγής, με τον άνδρα ουσιαστικά να αφήνεται παθητικός στα χέρια της συντρόφου του. Αν ξεπεραστούν οι προκαταλήψεις ή το ζευγάρι αισθάνεται πως το εκφράζει αυτή η πρακτική στο σεξ, τότε μπορούν να την εξασκήσουν δίνοντας την ευκαιρία και στους δυο να γίνονται από ενεργητικοί παθητικοί και αντίστροφα, φτάνοντας στα άκρα τους οργασμούς τους.

Δεν είναι πάντως μόνο δύσκολο για τον άνδρα να το ζητήσει, αλλά και για τη γυναίκα να το κάνει, καθώς αν και εκείνη έχει συνηθίσει αποκλειστικά και μόνο να έχει τον παθητικό ρόλο σε μια ετεροφυλοφιλική σχέση μπορεί να της φανεί εξίσου δύσκολο να γίνει ενεργητική. Eπίσης πρέπει και οι δυο να συναινούν σε κάτι τέτοιο και να το βρίσκουν ενδιαφέρον, διαφορετικά δεν θα λειτουργήσει.

Αν βέβαια ένα ζευγάρι συζητήσει αυτή την προοπτική, μπορεί να ξεκινήσει βάζοντας στο παιχνίδι αρχικά τα δάχτυλα και τη γλώσσα της γυναίκας ώστε να εξοικειωθεί με την πρωκτική διείσδυση στο σύντροφό της, να συνεχίσουν με έναν απλό δονητή και όταν θα έχουν φτάσει σε ένα σημείο που και οι δυο μπορούν να υποστηρίξουν το pegging, τότε εκείνη να φορέσει ένα strap on με dildo και να κάνουν κανονικά σεξ σε διάφορες στάσεις.

Όσο για τους αριθμούς, τα ποσοστά λένε πως το 10% των γυναικών σε σχετική έρευνα έχουν απαντήσει ότι επιθυμούν να δοκιμάσουν το pegging με τους συντρόφους τους, ενώ το 53% των ανδρών έχουν εξομολογηθεί πως είχαν κάποια στιγμή τη συγκεκριμένη φαντασίωση.

‘Οσον αφορά στους λόγους που οδηγούν τις γυναίκες στο να δοκιμάσουν το pegging, αυτοί είναι η περιέργεια, το ότι τους ανάβει σεξουαλικά, το ότι είναι φαντασίωση ή επιθυμία του συντρόφου τους αλλά και η θέλησή τους να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό στο σεξ. Aφού το έκαναν, δήλωσαν ότι τους άρεσε το γεγονός ότι είχαν τον έλεγχο, τόνωσε τη σεξουαλική τους αυτοπεποίθηση, ένιωσαν μεγαλύτερη οικειότητα με το σύντροφό τους και ότι του προσέφεραν ηδονή. Γενικά δηλαδή αν και το ποσοστό που  σκέφτηκε να το κάνει ήταν σχετικά χαμηλό, η εμπειρία μετά είχε πολλά θετικά και για εκείνες, εκτός από όσα είχε για εκείνον.

Όσον αφορά στους άνδρες τώρα, οι λόγοι που τους κάνουν να μην θέλουν να δοκιμάσουν το pegging είναι κυρίως η ομοφοβία, η προκατάληψη, τα ταμπού, ο φόβος, το ότι δεν εμπιστεύονται τις γυναίκες ή απλώς ότι δεν έχουν μια σύντροφο να τους το κάνει.

Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι ενώ το pegging φαίνεται να κερδίζει έδαφος εξακολουθεί να είναι σχετικά ασυνήθιστο. Πολλοί είναι πιθανό να το αποφύγουν (και να χάσουν μερικούς απίστευτους οργασμούς) λόγω των υφιστάμενων ταμπού ή φόβων τους. Ενώ τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες μπορούν να απολαύσουν το pegging, θα πρέπει να το προσεγγίζουν με προσοχή για να αποφευχθούν τυχόν τραυματισμοί σ εκείνον  που το δέχεται ( και κάπου εδώ κλείνουμε λέγοντας πως για να μη συμβεί αυτό βάλτε πολλή αγάπη και αρκετό λιπαντικό ).

 

 

 

 

 

Τελικά, αν ζητήσω από τη σύντροφό μου pegging, είμαι ομοφυλόφιλος;

Mademoiselle Dessou

Η Έλενα Φάκου θα μπορούσε να είναι μία ηρωίδα μυθιστορήματος του Μπουκόφσκι ή ταινίας του Ταραντίνο. Στην πραγματικότητα είναι μία φεμινίστρια που ψωνίζει πολλά παπούτσια, έχει αδυναμία στις γάτες της και η σούπερ δύναμη της είναι ότι μπορεί να εξαφανίζεται. Μεγάλωσε κάνοντας σκέιτμπορντ και διαβάζοντας κόμικς ενώ ενηλικιώθηκε μαθαίνοντας σούζα και χορεύοντας Tribal Techno. Kατάλάβε τι θέλει να κάνει στη ζωή της στα πέντε της χρόνια όταν ζήτησε για δώρο μία γραφομηχανή. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια.