Aν είσαι άντρας και θες τον καλύτερο οργασμό της ζωής σου βάλε στο παιχνίδι το “p-spot”

Aν είσαι άντρας και θες τον καλύτερο οργασμό της ζωής σου βάλε στο παιχνίδι το  "p-spot"

Όλοι το έχουν, λίγοι ξέρουν πως λέγεται, ακόμα λιγότεροι γνωρίζουν πόσο εκρηκτικά ερωτογενές είναι

Γράφει η Έλενα Φάκου

Οι άνδρες έχουν ένα πολύ μεγάλο προνόμιο από τη φύση τους: έρχονται εύκολα και γρήγορα σε οργασμό στην πλειοψηφία τους, σε αντίθεση με τις περισσότερες γυναίκες, που έρχονται και δυσκολότερα και πιο περίπλοκα. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν έχουν μέτριους, καλούς και τέλειους οργασμούς, ανάλογα με την διέγερση στην οποία βρίσκονται κάθε φορά. Όσο περισσότερες ερωτογενείς ζώνες διεγερθούν πάνω στο ανδρικό σώμα, τόσο πιο έντονος είναι ο οργασμός και οι άνδρες συνήθως αμελούν τα υπόλοιπα σημεία του σώματός τους τα οποία μπορούν να τους ερεθίσουν περισσότερο και επικεντρώνονται στο πέος τους, είτε όταν αυτοϊκανοποιούνται είτε όταν κάνουν σεξ. Αυτό ακριβώς θα εξηγήσουμε σε αυτό το άρθρο, πως αν ένας άνδρας ερεθίσει το σημείο p ή p-spot, το οποίο έχει χαρακτηριστεί και ως “ανδρική κλειτορίδα” θα έχει τους καλύτερους οργασμούς της ζωής του, περνώντας σε άλλο σεξουαλικό επίπεδο.

Όταν λέμε σημείο p, εννοούμε ουσιαστικά ένα σημείο που βρίσκεται μέσα στον αδένα του προστάτη, ενός αδένα τον οποίο έχουν μόνο οι άνδρες όπως αντίστοιχα μόνο οι γυναίκες διαθέτουν κλειτορίδα, η οποία σημειωτέον είναι το μοναδικό όργανο στο ανθρώπινο σώμα που η ύπαρξή του εξυπηρετεί αποκλειστικά την ηδονή. Ο προστάτης λοιπόν, αποτελεί μια πολύ σημαντική ερωτογενή ζώνη, όμως για να το βρει και να το ερεθίσει κάποιος, πρέπει να βάλει το παιχνίδι τον πρωκτό, κάτι που για αρκετούς άνδρες αποτελεί ταμπού καθώς κάνουν συνειρμό με την ομοφυλοφιλία.

Εδώ λοιπόν, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε δυο πράγματα: η ομοφυλοφυλική επαφή δεν έχει να κάνει με το αν κάποιος άνδρας θα βάλει στη σεξουαλική του ζωή τον πρωκτό του, αλλά με το αν το σεξ που θα κάνει θα γίνει με άτομο του ίδιου ή του άλλου φύλου. Άρα, το να αφεθεί ένας άντρας στον ερεθισμό του πρωκτού του από μια γυναίκα, δεν τον κάνει gay.  Ομοφυλοφυλική είναι μια επαφή ανάμεσα σε δυο άτομα του ιδίου φύλου, είτε πρόκειται για ένα φιλί στο στόμα, είτε για πρωκτική διείσδυση. Aν η επαφή γίνεται με άτομα του αντίθετου φύλου, ότι κι αν κάνουν μεταξύ τους είναι ετεροφυλικό σεξ.

Aν είσαι άντρας και θες τον καλύτερο οργασμό της ζωής σου βάλε στο παιχνίδι το  "p-spot"

Ο αδένας του προστάτη λοιπόν έχει μεγέθος καρυδιού, βρίσκεται πίσω από το πέος, περιέχει τόνους νευρικών απολήξεων και διεγείρεται πιο εύκολα μέσω του ορθού. Με λίγα λόγια, ο αδένας του προστάτη είναι κάτι σαν το σημείo g των γυναικών, μόνο που υπάρχει στα σίγουρα και δεν αμφισβητείται η ύπαρξή του, όπως με το g spot. To  σημείο p  περιέχει χιλιάδες νεύρα τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε έναν πραγματικά μεγαλοπρεπή και εντελώς διαφορετικό οργασμό από το συνηθισμένο. Επίσης δεν βρίσκεται βαθιά μέσα στο ορθό, που σημαίνει πως δεν απαιτείται βαθιά διείσδυση: Oυσιαστικά βρίσκεται περίπου στα 3/4 του μήκους ενός δακτύλου.

Άρα ένας άνδρας μπορεί να νιώσει την ηδονή που του προσφέρει η διέγερση της συγκεκριμένης ερωτογενούς ζώνης εάν ουσιαστικά “επιτρέψει” στην ερωτική του σύντροφο να χαϊδέψει τον πρωκτό του και να χρησιμοποιήσει τα δάκτυλά της για να το βρει και να το ερεθίσει. Ο ερεθισμός του σημείου p μπορεί να συνδυαστεί με το στοματικό σεξ που θα προσφέρει μια γυναίκα σε έναν άνδρα και να απογειώσει την εμπειρία. Μάλιστα για να γίνει αυτό πιο εύκολο, ενδείκνυται η χρήση λιπαντικού για να μειώσει τις τριβές και να αυξήσει την απόλαυση, ενώ παρόμοιο ρόλο μπορεί να παίξει και η γλώσσα. Σε κάθε περίπτωση οι κινήσεις πρέπει να είναι αργές και τρυφερές ώστε να εξοικειωθεί ο άνδρας με το πρωτόγνωρο άγγιγμα, και σιγά σιγά όσο αυξάνεται η διέγερση μπορεί να γίνονται όλο και πιο έντονες.

Σύμφωνα με τον ειδικό σεξολόγο Dr.Walfish, η κίνηση κλειδί για τον ερεθισμό του προστάτη του με το δάκτυλό  είναι η ίδια ακριβώς κίνηση που κάνετε όταν προσκαλείτε κάποιον να έρθει κοντά σας.  Ουσιάστικά το “Ελα εδώ” είναι η κίνηση ερεθισμού του p-spot. Απλώνετε το δείκτη και κουνάτε την άκρη σας προς τα τοιχώματα του ορθού ώστε να βρείτε και να ερεθίσετε ολόκληρο τον αδένα του προστάτη αλλά και να εντοπίσετε το σημείο p. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε μικρούς κύκλους ή να κουνήσετε το δάκτυλό σας μπρος και πίσω, ενώ  όταν ολοκληρώσετε την όλη διαδικασία καλό θα ήταν να βγάλετε το δάχτυλό από την περιοχή αργά και προσεκτικά. Η όλη διαδικασία πρέπει να διέπεται από χαλαρότητα και απελευθέρωση και από τις δυο πλευρές για να λειτουργήσει.

Aν είσαι άντρας και θες τον καλύτερο οργασμό της ζωής σου βάλε στο παιχνίδι το  "p-spot"

Μάλιστα, υπάρχουν και ειδικά ερωτικά παιχνίδια σχεδιασμένα για τον εντοπισμό και ερεθισμό του p spot τα οποία λέγονται dildos του προστάτη και έχουν εργονομικό κυρτό σχήμα για να ακολουθούν τη φυσική ανατομία του ορθού ενω διαθέτουν και σύστημα δόνησης. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχήματα για να εξερευνήσει κάποιος αυτό το μονοπάτι ακόμη κι αν είναι εντελώς αρχάριος. Aν είσαι άντρας και θες τον καλύτερο οργασμό της ζωής σου βάλε στο παιχνίδι το  "p-spot"

 

Ουσιαστικά ο ερεθισμός του σημείου p προκαλεί έναν εκρηκτικό οργασμό επειδή συνδράμει στο να διεγείρεται το πέος με όλους τους δυνατούς τρόπους. Θα πρέπει να θυμάται κάποιος ότι ένας άνδρας έρχεται σε οργασμό από τον ερεθισμό όχι μόνο του πέους, αλλά και των όρχεων, και του περίνεου, ακόμη και του εσωτερικού των μηρών καθώς και του αδένα του προστάτη και είναι μια συνολική εμπειρία, όσο κι αν η πεπατημένη θέλει το πέος να είναι ο βασικός πρωταγωνιστής. Όσο περισσότερα από τα παραπάνω σημεία μπαίνουν στο παιχνίδι τόσο πιο συναρπαστική είναι η κορύφωση. Και φυσικά, δεν αφήνουμε απ’ έξω το υπόλοιπο ανδρικό σώμα, καθώς διαθέτει κι αυτό ποικίλες ερωτογενείς ζώνες: ακόμη και οι ανδρικές θηλές συμπεριλαμβάνονται σε αυτές όπως και τα χείλη, τα αυτιά και οι γλουτοί.

Σε κάθε περίπτωση, αν θέλετε μαζί με τη σύντροφό σας να εξερευνήσετε την σεξουαλικότητά σας χωρίς να θέτετε αυστηρά όρια, τότε το να αναζητήσετε και να βρείτε μαζί το σημείο p είναι ένας δρόμος που αν τον ακολουθήσετε θα σας οδηγήσει σε έναν καλά κρυμμένο θησαυρό.

 

 

 

 

 

Aν είσαι άντρας και θες τον καλύτερο οργασμό της ζωής σου βάλε στο παιχνίδι το  "p-spot"

Mademoiselle Dessou

Η Έλενα Φάκου θα μπορούσε να είναι μία ηρωίδα μυθιστορήματος του Μπουκόφσκι ή ταινίας του Ταραντίνο. Στην πραγματικότητα είναι μία φεμινίστρια που ψωνίζει πολλά παπούτσια, έχει αδυναμία στις γάτες της και η σούπερ δύναμη της είναι ότι μπορεί να εξαφανίζεται. Μεγάλωσε κάνοντας σκέιτμπορντ και διαβάζοντας κόμικς ενώ ενηλικιώθηκε μαθαίνοντας σούζα και χορεύοντας Tribal Techno. Kατάλάβε τι θέλει να κάνει στη ζωή της στα πέντε της χρόνια όταν ζήτησε για δώρο μία γραφομηχανή. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια.