Κωνσταντίνος Αργυρός για Ελένη Φουρέιρα: Είμαι τόσο περήφανος για την ταλαντούχα φίλη μου

Κωνσταντίνος Αργυρός για Ελένη Φουρέιρα: Είμαι τόσο περήφανος για την ταλαντούχα φίλη μου

Η ανάρτησή του για την τραγουδίστρια που απέκτησε τον πρώτο της διαμαντένιο δίσκο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αφιέρωσε μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις του στην Ελένη Φουρέιρα, δηλώνοντας «περήφανος» για την επιτυχία του δίσκου της.

Η τραγουδίστρια απέκτησε το πρώτο της διαμαντένιο άλμπουμ και ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρισκόταν ανάμεσα στους καλεσμένους της σχετικής εκδήλωσης, που διοργανώθηκε προ ολίγων ημερών από τη δισκογραφική της εταιρεία.

Ο τραγουδιστής φωτογραφήθηκε μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και την επόμενη μέρα, ανέβασε μέσω Instagram story, στιγμιότυπο από την εκδήλωση.

Στο story του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγραψε στην αγγλική γλώσσα: «Τόσο περήφανος για την ταλαντούχα φίλη μου» και πρόσθεσε ένα emoji με ένα διαμάντι.

Δείτε την ανάρτησή του

argirosfouriera

Με ένα μίνι φόρεμα σε στιλ κορσέ, η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της απονομής, μεταξύ άλλων, με στενούς συνεργάτες της και τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος δεν μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη βραδιά.

Δείτε περισσότερα στιγμιότυπα

foureira_botia3
image00095
image00099
Με τον CEO και συνιδρυτή της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο

<figure class="center withZoom" data-original="https://i1.prth.gr/images/w1360/files/2024-04-26/oureira.jpg" data-caption="Η Ελένη Φουρέιρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Γιώργος Αρσενάκος” data-plugin-zoom=””>oureira