Oriola Marashi: Βρήκαμε την Aλβανίδα, που τι να της πουν η Rita Ora και η Dua Lipa

Oriola Marashi: Βρήκαμε την Aλβανίδα, που τι να της πουν η Rita Ora και η Dua Lipa

Eίναι 27 ετών, γεννήθηκε στα Τίρανα και έχει γίνει εξώφυλλο στο περιοδικό Vogue

Γράφει η Έλενα Φάκου

H Οriola Marashi είναι προφανέστατα το Big Thing της Αλβανίας, καθώς κάνει μια εντυπωσιακή διεθνή καριέρα στο χώρο της μόδας, αποτελεί πρόσωπο καμπάνιας της αμερικανικής εταιρείας Guess, έχει γίνει εξώφυλλο στο περιοδικό Vogue και στις συνεργασίες της συμπεριλαμβάνονται οι οίκοι Givenchy και Dolce & Gabbana. Στην πατρίδα της θεωρείται ίσως η πιο ελκυστική γυναίκα με αλβανικό διαβατήριο και στους πρώην της συμπεριλαμβάνονται ο ποδοσφαιριστής Eros Grezda και ο νικητής του αλβανικού Big Brother Anaid Kaloti.

 

Η Οriola Marashi γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου 1996 στην πρωτεύουσα της Αλβανίας και δεν έκρυψε ποτέ την καταγωγή της, ενώ τονίζει ότι δεν έχει παρέμβει καθόλου αισθητικά στο πρόσωπό της. Δηλώνει εκτός από μοντέλο και τραγουδίστρια και σύμφωνα με την Telegrafi μια εφημερίδα η οποία εκδίδεται στο Κόσοβο, έχει το “τέλειο σώμα”. Θεωρείται μούσα του σχεδιαστή Paul Marciano και τις γιγαντοαφίσες με τις φωτογραφίες της συναντά κανείς σε όλες τις μητροπόλεις της μόδας. Το 2022 μάλιστα έδωσε το παρών και στο φεστιβάλ της Βενετίας.

Έχει ύψος 1.80, σπούδασε στην μουσική ακαδημία των Τιράνων και έχει μια αδελφή η οποία εργάζεται επίσης ως μοντέλο. Έχει δηλώσει πως η αγαπημένη της στολή για το Halloween είναι αυτή της καθολικής καλόγριας και μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανάμεσα σε όλες τις πολύ προσεγμένες και αρκετά spicy φωτογραφίες της έχει και κάποιες που ποζάρει ως σέξυ μοναχή.

Συμμετέχει επίσης στο video clip του κομματιού “Mama” του Αυστραλού τραγουδιστή Wiiliam Singe σε συνεργασία με τον Jonas Blue.

Mετράει ήδη περίπου 800.000 ακολούθους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και επιλέγει να ανεβάζει σχεδόν αποκλειστικά επαγγελματικές φωτογραφίες σε αυτόν, προσεγμένες και επεξεργασμένες και όχι στιγμές από την καθημερινότητά της, την οποία μοιράζεται μονάχα μέσα από τα stories της. Το δεύτερό της όνομα είναι Fatalna αλλά δεν το χρησιμοποιεί ευρέως. Η μητέρα της, σε μια συνέντευξη που είχε δώσει στην αλβανική εφημερίδα dosja είχε δηλώσει πως η κόρη της είχε κληθεί να συμμετάσχει και στο reality Big Brother VIP της γειτονικής χώρας το 2021, όμως αρνήθηκε. Ταξιδεύει πολύ για επαγγελματικούς λόγους και βρίσκεται ανάμεσα στο Μιλάνο, το Παρίσι, τη Βενετία, το Μαρακές και το Ντουμπάι ενώ εκτός από φωτογραφήσεις περπατάει και σε πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας.

 

Αν αυτή τη στιγμή στον πλανήτη οι πιο όμορφες και διάσημες celebrities με αλβανική καταγωγή είναι η Dua Lipa και η Rita Ora, ενώ διεθνή καριέρα κάνει και η Ελένη Φουρέιρα, η Oriola Marashi έχει χαρακτηριστεί ως η ομορφότερη γυναίκα που έχει βγάλει η Αλβανία. Η ίδια μάλιστα έχει φωτογραφηθεί με ένα κατακόκκινο φόρεμα πάνω στο οποίο είναι τυπωμένος ο αετός της σημαίας της χώρας της.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Oriola Marashi έχει πολλά ακόμα να πει και να δείξει σε επαγγελματικό επίπεδο και είμαστε σχεδόν βέβαιοι πως την έχεις κάνει ήδη follow στο Instagram.

Oriola Marashi: Βρήκαμε την Aλβανίδα, που τι να της πουν η Rita Ora και η Dua Lipa

Mademoiselle Dessou

Η Έλενα Φάκου θα μπορούσε να είναι μία ηρωίδα μυθιστορήματος του Μπουκόφσκι ή ταινίας του Ταραντίνο. Στην πραγματικότητα είναι μία φεμινίστρια που ψωνίζει πολλά παπούτσια, έχει αδυναμία στις γάτες της και η σούπερ δύναμη της είναι ότι μπορεί να εξαφανίζεται. Μεγάλωσε κάνοντας σκέιτμπορντ και διαβάζοντας κόμικς ενώ ενηλικιώθηκε μαθαίνοντας σούζα και χορεύοντας Tribal Techno. Kατάλάβε τι θέλει να κάνει στη ζωή της στα πέντε της χρόνια όταν ζήτησε για δώρο μία γραφομηχανή. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια.