Κατερίνα Καινούργιου για Φαίη Σκορδά: «Θα έπρεπε να είχα περιορίσει τα νεύρα μου»

Κατερίνα Καινούργιου για Φαίη Σκορδά: «Θα έπρεπε να είχα περιορίσει τα νεύρα μου»

H Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε πως «το κομμάτι της αυτοαναφορικότητας στην τηλεόραση το αναφέρει συχνά ο Ανδρέας (σ.σ. Μικρούτσικος)»

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε Τετ Α Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος, το απόγευμα της Κυριακής, στην εκπομπή που παρουσιάζει στην κυπριακή τηλεόραση. Μεταξύ άλλων, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha στο θέμα της αυτοαναφορικότητας, τις κόντρες ανάμεσα στις εκπομπές καθώς και την πρόσφατη έντονη στιγμή που είχε προς την Φαίη Σκορδά μέσω του τηλεοπτικού αέρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε πως «το κομμάτι της αυτοαναφορικότητας στην τηλεόραση το αναφέρει συχνά ο Ανδρέας (σ.σ. Μικρούτσικος). Ο Ανδρέας είναι όμως ο πρώτος διδάξας της αυτοαναφορικότητας. Δηλαδή το λέω και το θαυμάζω. Εγώ τον Ανδρέα τον παρακολουθούσα χρόνια και είναι ένας από τους σπουδαιότερους παρουσιαστές αλλά και ο ίδιος, ουκ ολίγες φορές, αναφέρθηκε στον εαυτό του και στους γάμους του. Έχω παρακολουθήσει εκπομπές του και δεν με ενοχλεί».

«Οι απαντήσεις ανάμεσα στους παρουσιαστές (σ.σ. όταν η μία εκπομπή απαντάει στην άλλη) δεν αφορά τον τηλεθεατή και όλοι έχουμε πέσει σε ατοπήματα πάνω σε αυτό το κομμάτι. Όμως εκείνη την ώρα μπορεί να θέλεις κάτι να πεις, να σε πιάνει μέσα σου ότι αδικείσαι και θέλεις να το πεις, να το πεις πάνω στα νεύρα σου και να απαντήσεις αλλά μετά να το μετανιώσεις και να πεις «τώρα γιατί το είπα, ρε παιδί μου;». Αυτό εμένα μου έχει συμβεί».

«Το πρόσφατο εννοείς που είχε συμβεί» σχολίασε ο Τάσος Τρύφωνος με την Κατερίνα Καινούργιου να συνεχίζει ως εξής. «Εννοείς με την Φαίη (σ.σ. Σκορδά), ναι. Που ένιωθα αδικημένη αρκετά γιατί είχαν ακουστεί αρκετά πράγματα από την αντίστοιχη εκπομπή, εγώ πάνω στα νεύρα μου χάνω τον έλεγχο και μπορεί να πεις κάποια πράγματα και εκείνη την ώρα να ξεφύγεις, Αυτό που λέμε «ξεφεύγω τηλεοπτικά». Πράγματα που σε μια παρέα μπορεί να τα πεις αλλά ποτέ δεν θα τα πεις τηλεοπτικά. Πήρα την ευθύνη, ζήτησα συγγνώμη από την παρουσιάστρια της εκπομπής γιατί μπορεί να ήταν ένα συνονθύλευμα πραγμάτων και η ίδια να μη μου φταίει και κάπου. Τηλεοπτικά το είπα, «η Φαίη δεν μου φταίει σε κάτι». Αυτό όμως που ακολούθησε μετά με το να βγαίνει ο καθένας από την εκπομπή της, να υπονοούν διάφορα, με στεναχώρησε, ήταν μια κακή στιγμή μου».

«Θα έπρεπε να είχα περιορίσει τα νεύρα μου. Άλλο να με δουν οι συνεργάτες μου στο καμαρίνι να μιλήσω μετά και να δείξω τα νεύρα μου και άλλο να τα δείξω τηλεοπτικά. Δυστυχώς όμως έχω ένα καλό και ένα κακό. Δεν μπορώ εύκολα να διαχειριστώ την υπερβολική χαρά μου και την λύπη μου και τον θυμό μου. Οπότε μου ξέφυγε. Μετά έπεσαν να με φάνε λες και είμαι η μοναδική που έκανα αυτό το λάθος. Ζήτησα συγγνώμη μετά από δυο μέρες, γιατί ήθελα να σκεφτώ κάποια πράγματα και να βρω το κέντρο μου και τελείωσε εκεί» συμπλήρωσε, επίσης, η Κατερίνα Καινούργιου στη νέα της συνέντευξη στην κυπριακή τηλεόραση.

«Όλο αυτό που έγινε για μένα μετά, που με χτυπούσαν non stop, λες και ξαφνικά ήμουν ό,τι χειρότερο στην ελληνική τηλεόραση, με πλήγωσε πάρα πολύ. Οπότε καλό θα ήταν, όσοι μιλάνε μετά και κρίνουν, να σκεφτούν τι λάθη έχουν κάνει και οι ίδιοι στις δικές τους εκπομπές στο παρελθόν».