Ο Ρονάλντο πήρε δώρο μια Porsche Cayenne στη μαμά του για τα γενέθλιά της (VIDEO)

Ο Ρονάλντο πήρε δώρο μια Porsche Cayenne στη μαμά του για τα γενέθλιά της (VIDEO)

Ο Πορτογάλος ταξίδεψε στη Μαδέιρα για να αλλάξει τον χρόνο αλλά και για να κάνει έκπληξη στη μητέρα του

Ανοιχτοχέρης και γαλαντόμος ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου αφού τελείωσε τις υποχρεώσεις του στη Σαουδική Αραβία και αφού αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του 2023 με 54 γκολ ταξίδεψε στην χώρα του για να αλλάξει τον χρόνο.

Μαζί με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ και τα παιδιά τους έφτασαν στη Μαδέιρα, στην πόλη όπου το αεροδρόμιο έχει το όνομά του, για να γιορτάσουν την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.

Στις 31 Δεκεμβρίου η μητέρα του Ντολόρες Αβέιρο είχε τα γενέθλιά της. Έκλεισε τα 69 και ο Κριστιάνο της είχε ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη.

Της είχε πάρει δώρο μια Porsche Cayenne. To πολυτελές αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στο γκαράζ, του είχαν βάλει και κορδέλα, και σε αυτό οδήγησε τη γιαγιά του ο Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ.

Της εξήγησε για το αυτοκίνητο και εκείνη έσπευσε να μπει στην καμπίνα και μετά να αγκαλιάσει τον γιο τους. Η αδελφή του Κάτια Αβέιρο που ανέβασε και το σχετικό βίντεο στα social media έγραψε:

«Αν είναι χαρούμενη, είναι επειδή τη θυμάται ο γιος της και όχι λόγω της αξίας του δώρου. Τίμα τον πατέρα σου και τη μητέρα σου και τις ημέρες που είσαι μακριά τους».

Είχε προηγηθεί πάρτι προς τιμή της με καλεσμένη όλη την οικογένεια.

Ο Ρονάλντο είχε καλέσει στο πάρτι για να τραγουδήσει τον δημοφιλή καλλιτέχνη Λουάν Σαντάνα και μετά του έκανε δώρο ένα Rolex.

O Κριστιάνο και η Τζορτζίνα άλλαξαν το χρόνο στην πανέμορφη Μαδέιρα και απόλαυσαν το σόου με τα πυροτεχνήματα για τα οποία είχε φροντίσει και ο ποδοσφαιριστής.