Γιατί η νύφη του Αρναούτογλου του πήγε στα 50ά του γενέθλια δώρο ένα χαρτί υγείας (VIDEO)

Γιατί η νύφη του Αρναούτογλου του πήγε στα 50ά του γενέθλια δώρο ένα χαρτί υγείας (VIDEO)

Έγινε 50 και το party του θύμισε δεξίωση γάμου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου γιόρτασε τα 50ά του γενέθλια το βράδυ της Κυριακής (17/12), διοργανώνοντας ένα πάρτι με εκλεκτούς καλεσμένους.

Σε δηλώσεις του που μετέδωσε η εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στο δώρο που του έκανε η νύφη του. «Είναι μια πάρα πολύ ωραία στιγμή, ευχαριστώ τον Θεό που έφτασα μέχρι εδώ. Δεν έχω ξανακάνει πάρτι στη ζωή μου και γι’ αυτό τα έχω λίγο χαμένα. Την κρίση ηλικίας την πέρασα στα 40, δεν με αγχώνει τώρα που μπήκε το 5 μπροστά. Ο γιος μου δεν μου έδωσε κάποια ευχή, μου έστειλε ένα μήνυμα το πρωί και μου είπε “σ’ αγαπώ”, οπότε αυτό μου φτάνει. Έχω γράψει μια κασέτα με όσα θέλω να του πω, σε περίπτωση που δεν προλάβω να το κάνω. Η νύφη μου μού έφερε δώρο ένα χαρτί υγείας, γιατί ο γέρος πάει ή από πέσιμο ή από…», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Δεν νομίζω του χρόνου να με δείτε σε κάποιο πρωινό, έτσι λέω αυτή τη στιγμή. Το πρωινό είναι κάτι που υπάρχει μέσα στο μυαλό μου, αλλά όχι γι’ αυτή τη στιγμή», τόνισε σχετικά με τα επαγγελματικά του σχέδια.

Για τον γιο του ο παρουσιαστής του Ant1 μίλησε την Κυριακή στη Μπέττυ Μαγγίρα και στην εκπομπή «I Love ΣουΚου». «Σήμερα που έγινα 50 χρονών, κάθισα – και το λέω για πρώτη φορά – και έγραψα μία ταινία. Έβαλα έναν φίλο μου cameraman, έστησε μπροστά μου την κάμερα, την άνοιξε, του λέω “σε παρακαλώ, φύγε” και μίλησα επί 30 λεπτά απέναντι στον γιο μου, χωρίς να είναι εκείνος μπροστά φυσικά. Αν προλάβω να του τα πω μέχρι τα 20-25 του, δεν θα χρειαστεί η κασέτα. Αν δεν προλάβω, είπα σε κάποιους να του τη δώσουν, για να του πω τρία πράγματα σαν πατέρας. Αν τα καταλάβει, τα κατάλαβε. Αν δεν τα καταλάβει, θα μείνει απλά μια κασέτα», συμπλήρωσε και τα λόγια του καθηλώνουν.

«Δεν έχω το θάρρος να με αλλάξω, είμαι τόσο “μικρούλης” ακόμη. Οι φόβοι είναι ακόμη μεγάλοι, δεν έχω τα κότσια να αλλάξω και λυπάμαι για αυτό. Έχεις απέναντί σου ένα ανθρωπάκι δυστυχώς. Υπάρχουν άλλοι που είχαν πράγματι τα κότσια να κάνουν και να πουν αυτά που θέλουν. Αυτοί είναι μάγκες, άντρες και γυναίκες», παραδέχτηκε σε άλλο σημείο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.