Διαψεύδονται οι φήμες περί χωρισμού Μάστορα-Καληφώνη μετά το «πέσιμο» του Μπιέλ – Κοινή έξοδος του ζευγαριού στο κέντρο της Αθήνας (VIDEO)

Διαψεύδονται οι φήμες περί χωρισμού Μάστορα-Καληφώνη μετά το «πέσιμο» του Μπιέλ - Κοινή έξοδος του ζευγαριού στο κέντρο της Αθήνας (VIDEO)

Δείτε το βίντεο από τη βόλτα του Χρήστου Μάστορα με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες που ήθελαν να υπάρχει κρίση ανάμεσα στον Χρήστο Μάστορα και την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, εντούτοις εθεάθησαν μαζί να κάνουν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα, σχετικό βίντεο πρόβαλε η εκπομπή «Πρωινό» και σύμφωνα με όσα ανέφερε, αυτή η κοινή έξοδος φέρεται να επιβεβαιώνει πως συνεχίζουν να είναι μαζί, χωρίς προβλήματα.




 

Υπενθυμίζεται, ότι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη σε δηλώσεις που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό για την σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα, είχε αναφέρει πως «είμαι σε σχέση με τον Χρήστο, να τελειώνουμε. Είμαστε μια χαρά, είμαι πολύ ερωτευμένη και δεν συγκατοικούμε. Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλει να φαίνεται τόσο η προσωπική του ζωή».

Να θυμίσουμε επίσης ότι οι φήμες είχαν φουντώσει, λόγω του πεσίματος του Μπιέλ του Ολυμπιακού στην Καληφώνη, το οποίο είχε κάνει έξαλλο τον Μάστορα, ενώ ήταν στην σκηνή.