Τάσος Χαλκιάς για Ιωάννα Μαλέσκου: «Mίλησα όσο πιο ευγενικά μπορούσα σε αυτήν την κυρία»

Τάσος Χαλκιάς για Ιωάννα Μαλέσκου: «Mίλησα όσο πιο ευγενικά μπορούσα σε αυτήν την κυρία»

Έχουν παρεξηγηθεί

Την παρεξήγηση που έγινε με την Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασε ο Τάσος Χαλκιάς, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ο Τάσος Χαλκιάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», στην οποία μίλησε για την αποχή του από την τηλεόραση, την παρεξήγηση με την Ιωάννα Μαλέσκου και τη δήλωσή του για τον χριστιανισμό που προκάλεσε αντιδράσεις.

«Δεν έχασα καθόλου την ψυχραιμία μου, μίλησα όσο πιο ευγενικά μπορούσα σε αυτήν την κυρία. Εκείνο που με ενόχλησε δεν ήταν, όπως ειπώθηκε, η αναμονή, αν και ξεπέρασε κατά πολύ τα 35 λεπτά. Όταν έχεις κάνει έναν αγώνα 50 ετών και ακούς ας αρχίσουμε με αυτό που ξεκινήσατε το ‘Love Sorry’ κάτι παθαίνεις. Το ‘Love Sorry’ το έκανα έχοντας ήδη 20 χρόνια πορείας στον χώρο. Άρα δεν γνωρίζεις ποιος είναι απέναντί σου», είπε ο ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τάσος Χαλκιάς έγινε έξαλλος με την Ιωάννα Μαλέσκου και οι δυο τους είχαν μια πολύ έντονη αντιπαράθεση, με τον ηθοποιό να ετοιμάζεται να φύγει από το πλατό. Ο λόγος της παρεξήγησης ήταν ο χρόνος αναμονής για να βγει στον αέρα με αποτέλεσμα ο Τάσος Χαλκιάς να ξεσπάσει «on camera».

Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε και για την καριέρα του. «Πριν το Love Sorry είχα συνεργαστεί ξανά με την Ελένη Μαβίλη στο Xάϊ Ροκ. Είχε όλες τις προδιαγραφές να κάνει επιτυχία. Ήθελα και μπόρεσα να αποδώσω τα χαρακτηριστικά του λαϊκού ηρώα όπως ήταν ο Σάκης ο υδραυλικός. Το ‘Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη’ ήταν φράση της Ελένης Μαβίλη η οποία στο στόμα το δικό μου έγινε δίκη μου. Τριάντα χρονιά μετά ο κόσμος ακόμη με σταμάτα στον δρόμο και μου λέει ‘γεια σου ρε Σάκη’», είπε.