Το ζόρι της Τούνη να μην το ζήσει άνθρωπος: «Είμαι full time influencer και δεν είναι εύκολο, ανεβάζω και στις διακοπές»

Το ζόρι της Τούνη να μην το ζήσει άνθρωπος: «Είμαι full time influencer και δεν είναι εύκολο, ανεβάζω και στις διακοπές»

Η Ιωάννα Τούνη σχολίασε ότι είναι δύσκολο να είναι κανείς influencer, ενώ μίλησε για και για τη ζωή της ως μητέρα

Η instagrammer ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αρχικά είπε για την εγκυμοσύνη που είχε: «Η εγκυμοσύνη ήταν εννιά ατελειώτοι μήνες. Δεν πέρασα πολύ εύκολα, δεν κινδύνευσα ούτε εγώ ούτε το μωρό. Είχα θρομβοφυλία, οι εμετοί ήταν σε βαθμό που δε μπορούσα να φάω».

Όσο για το πώς ανακάλυψε με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, ότι είναι έγκυος, είπε: «Δεν σημειώνω ποτέ την περίοδό μου, ο Δημήτρης μια μέρα μου είπε “είσαι έγκυος”, το τεστ εγκυμοσύνης το έκανα στις τουαλέτες γυμναστηρίου με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Ντρεπόμουν να πάω εγώ να το πάρω γιατί δεν είχα ξανακάνει, ήμουν χαλαρή, περίμενα να μπω για προπόνηση και μου λέει η Δήμητρα ότι είναι θετικό. Δεν μπήκαμε ποτέ για προπόνηση. Στον Δημήτρη είπαμε ότι βαριόμασταν και πήγαμε για καφέ, του είπα ότι είμαι έγκυος αργότερα, όταν γύρισα σπίτι».

«Είναι δύσκολο να είσαι influencer»

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Τούνη μίλησε για τις δυσκολίες που έχει η δουλειά ενός Influencer. «Είμαι full time influencer, όπως θες πες το και δεν θεωρώ ότι είναι κάτι εύκολο, ο κόσμος το έχει συχνά “α κάνει ένα κλικ και ανεβάζει κα κάτι έγινε”. Το να θέλει ο άλλος να σε παρακολουθεί 7-8 χρόνια που είμαι στην επικαιρότητα πλέον, θέλει μια συνέπεια στο κοινό σου, μια μεθοδικότητα. Δεν έχω ποτέ off, είμαι διακοπές και πρέπει από το πρωί μέχρι το βράδυ να ανεβάζω πράγματα».

Τέλος, η Ιωάννα Τούνη είπε: «Πρέπει να σε βλέπουν κάθε μέρα, γιατί δείχνεις σεβασμό στους ακολούθους σου, θέλουν να δουν που είσαι, τι κάνεις, πως περνάς όπου πηγαίνεις. Υπάρχει μια σχέση, όπως με τη μητέρα σου που την παίρνεις τηλέφωνο και της λες, “μαμά είμαι εκεί, είμαι καλά”. Ξέρω με βεβαιότητα, ότι αν εξαφανιστείς για μια μέρα λαμβάνεις εκατοντάδες μηνύματα “που είσαι, αν είσαι καλά”. Τα κορίτσια μου, οι συμπεθέρες μου είναι ο διαδικτυακός μου γκόμενος, πρέπει να ξέρουν».

Πηγή: protothema.gr