Εκτός εκπομπής η Φαίη Σκορδά – Τι είπαν οι συνεργάτες της για τον θάνατο του πατέρα της

Εκτός εκπομπής η Φαίη Σκορδά - Τι είπαν οι συνεργάτες της για τον θάνατο του πατέρα της

Η Φαίη Σκορδά βιώνει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της

Δύσκολες στιγμές περνά η Φαίη Σκορδά, καθώς ο αγαπημένος της πατέρας έφυγε από τη ζωή ξαφνικά. Η παρουσιάστρια βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της και, φυσικά, δεν ήταν στο πλατό του «Fay’s Time» το πρωί της Δευτέρας.

«Γεια σας… Όπως βλέπετε η καρέκλα της Φαίης είναι κενή. Βιώνει μία δύσκολη στιγμή, έχει χάσει τον πατέρα της. Είναι από τις πιο δύσκολες στιγμές, πρέπει να κάνουμε εκπομπή χωρίς τη Φαίη. Θα προσπαθήσουμε να γίνει μία εκπομπή με τη ροή της… Να στείλουμε την αγάπη μας, δύναμη», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην έναρξη του μαγκαζίνο με τους συνεργάτες να φαίνονται συγκινημένοι και σε άβολη θέση.

Λίγη ώρα, πριν, η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της, έστειλε τα συλλυπητήρια της στη Φαίη Σκορδά αποκαλύπτοντας την πρόσφατη συνάντηση με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ και τον πατέρα της. «Διαβάσαμε μέσα από τα sites και το επιβεβαιώσαμε, ότι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της Φαίης Σκορδά, στον ύπνο του ο άνθρωπος ήταν νέος σε ηλικία, τον είχα δει πριν λίγο καιρό με τη Φαίη και τη σύζυγό του. Συλλυπητήρια να πούμε, δύναμη και κουράγιο και στη σύζυγό του και στη Φαίη αλλά και στον αδελφό της», είπε η Κατερίνα Καινούργιου. «Θα πάει στο Κιλκίς να είναι δίπλα στην οικογένειά της», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου για τη Φαίη Σκορδά.

«Ενημερώθηκα για μια συγκλονιστική είδηση, δεν έχω λόγια. Πέθανε ο πατέρας της Φαίης Σκορδά μέσα στον ύπνο του τα ξημερώματα. Να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη Φαίη. Καταλαβαίνουμε όλοι πόσο δύσκολες είναι οι ώρες που από εδώ και πέρα έχει μπροστά της. Είναι μια είδηση πραγματικά συγκλονιστική γιατί μιλάμε για έναν πολύ νέο άνθρωπο που δεν ήταν γνωστό ότι αντιμετώπιζε κάτι τόσο σοβαρό. Τα λόγια είναι λίγα. Εκφράζουμε τη βαθιά μας στήριξη και ευχόμαστε δύναμη», είπε η Ελένη Τσολάκη στο «Πρωινό Σου Σου» με τη σειρά της.