Ρονάλντο: Αγοράζει έπαυλη στο «νησί των δισεκατομμυριούχων» του Ντουμπάι

Ρονάλντο: Αγοράζει έπαυλη στο «νησί των δισεκατομμυριούχων» του Ντουμπάι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγοράζει ένα τεράστιο και υπερπολυτελές σπίτι στο «νησί των δισεκατομμυριούχων» του Ντουμπάι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει επενδύσει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό στην κατασκευή μίας φουτουριστικής έπαυλης στο Κασκάις της Πορτογαλίας. Ο Πορτογάλος σταρ προσπαθεί να χτίσει το σπίτι των ονείρων του, ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα υπολόγιζε.

Ο Πορτογάλος διεθνής που έχει ήδη πολλά ακίνητα σε όλη την Ευρώπη σύντομα θα προσθέσει στην κατοχή του ακόμα δύο. Πέρα από το απίστευτα πρωτότυπο, αξίας 170 εκατομμυρίων ευρώ επταώροφο κτήριο στη Σαουδική Αραβία, είναι έτοιμος να αγοράσει ένα τεράστιο και υπερπολυτελές σπίτι στο «νησί των δισεκατομμυριούχων» του Ντουμπάι.

Πρόκειται για μία ξεχωριστή έπαυλη, όπου έχει έκταση 30.000 τετραγωνικών μέτρων με ιδιωτική παραλία. Διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και χώρο για εφτά αυτοκίνητα. Η πισίνα της έπαυλης έχει θέα το Ντουμπάι και φημολογείται πως η τιμή της είναι περίπου 11 εκατομμύρια ευρώ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dubai (@dubai)

Στο τεχνητό νησί που κατασκευάστηκε το 2017 υπάρχουν σε περιφραγμένη κοινότητα εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας, παραλιακό θέρετρο, καθώς και μία λέσχη με σκάφη αναψυχής.