Συγκινεί ο Άρης Σοϊλέδης: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μετά τον θάνατο του πατέρα και του αδελφού του (VIDEO)

Συγκινεί ο Άρης Σοϊλέδης: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μετά τον θάνατο του πατέρα και του αδελφού του (VIDEO)

Αποκαλυπτικός και ειλικρινής

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μετά τον θάνατο του πατέρα και του αδελφού του, μίλησε ο Άρης Σοϊλέδης στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» το πρωί της Κυριακής 3/11.

Ο ποδοσφαιριστής και νικητής του Survivor αποκάλυψε πως η κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν σε συνδυασμό με τις αυστηρές προπονήσεις που έκανε, τον οδήγησαν στην υπερκόπωση με αποτέλεσμα να μη μπορεί να αποδώσει όπως θα έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο.

«Έφτασα στην υπερκόπωση. Ξεκίνησε ένας τραυματισμός που ήρθε μετά από μια πολύ μεγάλη στεναχώρια, μια πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Εκείνο το εξάμηνο πριν τον τραυματισμό είχα χάσει τον αδελφό μου και μετά από έξι μήνες έχασα και τον μπαμπά μου. Οπότε η ψυχολογία μου δεν ήταν καλά για να μπορώ να αποδίδω αγωνιστικά όπως θα ήθελα. Το σώμα μου κρατούσε προφανώς κάποια πράγματα που δεν εξωτερίκευε. Όλο αυτό μετατράπηκε σε τραυματισμό που δε μπορούσα να αποφύγω, δε μπορούσα να θεραπευτώ όπως είχα συνηθίσει και αυτό, έφερε μια κούραση στο σώμα μου από την οποία δε μπορούσα να βγω εύκολα.

Είχα την τύχη να βρίσκομαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα…. Ήταν πολύ σημαντικό πλήγμα για μένα όλο αυτό ψυχολογικά…. Προσπαθούσα να φτάσω στο επίπεδο των υπολοίπων αθλητών για να ενταχθώ στις προπονήσεις της ομάδας… Λόγω των πολύωρων προπονήσεων και της κακής ψυχολογικής κατάστασης, ένιωσα κάποια στιγμή το σώμα μου να μη μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς της ομάδας… Έκανα ένα τεστ κοπώσεως και βγήκε ότι το σώμα μου είχε βαρέσει κόκκινο…» ανέφερε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

«Κάποια στιγμή μου είχε κοπεί η όρεξη για φαγητό, γυρνούσα στο σπίτι και δε μπορούσα να σηκωθώ από τον καναπέ, καθόμουν όλη μέρα και έβλεπα τηλεόραση, που δε το συνήθιζα σαν άνθρωπος. Εκεί ήταν το σημείο που τρόμαξα και απευθύνθηκα στην ομάδα» είπε.

Στη συνέχεια, ο Άρης Σολοϊλέδης αποκάλυψε πως η υπερκόπωση αυτή τον οδήγησε και στη λύση της συνεργασίας με την ομάδα στην οποία αγωνιζόταν εκείνη την περίοδο.

«Η ομάδα σε χρειάζεται. Μπορεί να σε πετάξει απ΄ έξω. Εν τέλει εκεί καταλήξαμε. Ενώ είχα έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο καταλήξαμε στο να λύσουμε το συμβόλαιο στο τέλος της χρονιάς, να φύγω από τη Ρουμανία και να επιστρέψω στην Ελλάδα. Συνέχισα τις συνεδρίες με τον ψυχολόγο και τις συνεχίζω μέχρι σήμερα» είπε.