Η Κλόε Καρντάσιαν θέλει κι άλλα χρήματα: Ανοίγει σελίδα στο OnlyFans; Θα «ανεβάζει» ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός της! (VIDEO)

Η Κλόε Καρντάσιαν θέλει κι άλλα χρήματα: Ανοίγει σελίδα στο OnlyFans; Θα «ανεβάζει» ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός της! (VIDEO)

Θα απευθύνεται σε πολύ ειδικό κοινό

Στο φινάλε του 4ου κύκλου του ριάλιτι σόου «The Kardashians» που ακολουθεί την πορεία των ζωών των μελών της οικογένειας Καρντάσιαν – Τζένερ, η Κλόε Καρντάσιαν, παραδέχθηκε πως παρόλο που είναι πολυεκατομμυριούχος ψάχνει τρόπους να κερδίσει ακόμη περισσότερα χρήματα και η σκέψη που κάνει είναι να αρχίσει να πουλάει περιεχόμενο στην πλατφόρμα OnlyFans.

«Πραγματικά σκέφτομαι πως πρέπει να κάνω ένα λογαριασμό στο OnlyFans για τα πόδια μου. Πιστεύω πως θα είναι πραγματικά κερδοφόρος», είπε στην κάμερα της παραγωγής του προγράμματος και συνέχισε εξηγώντας την κατεύθυνση που θα είχε το προφίλ της και το υλικό που θα που θα δημιουργούσε.

«Θέλεις να βάψω τα νύχια μου ένα ιδιαίτερο χρώμα; Το ‘χεις. Θέλεις να βάλω το καλσόν μου πολύ αργά; Σίγουρα. Θέλεις να αλείψω φαγητό στα πόδια μου; Να τα καλύψω με ζελέ, λάσπη; Να υπάρχει άμμος ανάμεσα στα δάχτυλα μου; Θα μπορούσα να συνεχίσω, αλλά νομίζω πως γίνεται αντιληπτό που το πάω», πρόσθεσε και κατέληξε: «Κάνε swipe για να δεις τον σύνδεσμο για το OnlyFans».

Βέβαια, παραμένει άγνωστο αν όντως αποτελεί το επόμενο επιχειρηματικό βήμα της ή αν αστειευόταν. Ωστόσο, η μητέρα της Κρις Τζένερ στο τελευταίο επεισόδιο αυτής της σεζόν υποσχέθηκε πως η οικογένεια θα επανέλθει δριμύτερη και με ακόμη πιο θεαματικό περιεχόμενο. Η πλατφόρμα Hulu, άλλωστε, πρόσφατα ανανέωσε το σόου για άλλα 20 επεισόδια με την κάθε σεζόν να αποτελείται από δέκα, που σημαίνει πως θα «τραβήξει» για τουλάχιστον άλλες δύο.