Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ζήτησε να ερωτηθεί για τα πολιτικά, έγινε… ρεζίλι και τώρα τα «μαζεύει» (VIDEO)

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ζήτησε να ερωτηθεί για τα πολιτικά, έγινε... ρεζίλι και τώρα τα «μαζεύει» (VIDEO)

«Με νευριάζει πάρα πολύ να με ρωτάνε πότε θα παντρευτώ» δήλωσε

Σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο συνέλαβε η κάμερα του Πρωινού την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Ρωτώντας την, ωστόσο, για την ακύρωση του γάμου της, εκείνη εξέφρασε την έντονη της δυσαρέσκεια ζητώντας να… τοποθετηθεί για κοινωνικά και πολιτικά φαινόμενα που όλους μας απασχολούν.

«Σε αγχώνει που σε ρωτάμε συνέχεια για το πότε θα παντρευτείς;» ρώτησε, αρχικά, ο ρεπόρτερ για να αποκριθεί η όμορφη ηθοποιός με ειλικρίνεια ως εξής. «Με νευριάζει πάρα πολύ, να είμαι ειλικρινής! Δεν μπορώ να λέω ψέματα και φαίνεται και στο πρόσωπο μου. Μου φαίνεται πλέον πάρα πολύ κουραστικό ότι έχω δεχθεί 150 ερωτήσεις για το πότε παντρεύομαι ενώ υπάρχουν τόσα άλλα θέματα που θα μπορούσαμε να συζητήσουμε. Κοινωνικά φαινόμενα, πολιτικά φαινόμενα».

«Δεν είμαι η κατάλληλη αλλά θα πω έστω την άποψη ενός ατόμου που του δίνεται το βήμα για κάποιο θέμα και εμείς συζητάμε για το αν θα παντρευτούμε και αν δεν παντρευτούμε και έχουμε μείνει 100 χρόνια πίσω. Τέλος παντων, ας μην το συνεχίσω».

«Θέλω ένα σχόλιο τότε να μου κάνετε σχετικά με τον πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, που ακύρωσε τη συνάντηση με τον Έλλην πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Πως είδατε αυτό το παρ’ ολίγον διπλωματικό επεισόδιο;» τόνισε εν συνεχεία ο δημοσιογράφος για να τοποθετηθεί κατ’ επέκταση η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. «Δεν το διάβασα εκτενώς. Είδα τον τίτλο και λέγεται ότι οφείλεται στον Βρετανό πρωθυπουργό, αν δεν κάνω λάθος. Τώρα, δεν μπορώ να κρίνω πάνω σε αυτό. Δεν το ξέρω. Δεν είμαι ενημερωμένη οπότε δεν θα το απαντήσω».

Στη συνέχεια, σε άλλη της δήλωση, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου απαντά για την άρνησή της να μιλήσει για τα πολιτικοκοινωνικά φαινόμενα. «Δεν είπα ποτέ ότι πρέπει να έχω άποψη για όλα τα πολιτικοκοινωνικά φαινόμενα».