Ράνια Τζίμα: «Οι πρώτες αιματολογικές δεν ήταν καλές, έκανα σε 3 μήνες ότι εξετάσεις υπήρχαν» (VIDEO)

Ράνια Τζίμα: «Οι πρώτες αιματολογικές δεν ήταν καλές, έκανα σε 3 μήνες ότι εξετάσεις υπήρχαν» (VIDEO)

«Ξύπνησα ένα πρωί κι ήμουν άσπρη, όχι χλωμή άσπρη»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» ήταν σήμερα η Ράνια Τζίμα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για το τσιγάρο, τις εξετάσεις που έκανε ώστε να αποκλείσει κάποια άσχημα πράγματα, αλλά και το νευρολογικό αυτοάνοσο που έπαθε.

«Η αίσθηση που δίνω στους ανθρώπους είναι ότι είμαι πολύ ήρεμη, αλλά πολλές φορές οι άνθρωποι που είναι έτσι εξωτερικά, μέσα τους βράζουν και μαζεύουν πράγματα», είπε αρχικά η Ράνια Τζίμα.

Στην συνέχεια η Ράνια Τζίμα μίλησε για την viral στιγμή με το ηλεκτρονικό τσιγάρο: «Δεν ξέρω τι πρέπει να πρωτοπούμε για εκείνη την στιγμή. Τα φιλιά μας στον σκηνοθέτη μας, τον Νεκτάριο, που τα έχει κάνει όλα. Με έχει δείξει να πίνω νερό και να καπνίζω, αλλά οι δημοσιογράφοι τα κάνουν κι αυτοί όλα».




Η Ράνια Τζίμα πρόσθεσε: «Το τσιγάρο δεν βοηθάει, η νικοτίνη είναι παράγοντας διεγερτικός, όποτε για εμένα κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει το τσιγάρο. Εκείνη η στιγμή ήταν μία στιγμή άγχους και υπάρχουν δεκάδες τέτοιες στην καθημερινότητα. Έχω καταλάβει ότι πια έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια σε τόσα μεγάλα επίπεδα άγχους που δεν καταλαβαίνουμε πόσο στρεσάρουμε τον εαυτό μας. Αυτό βλάπτει τον οργανισμό μας».

Μάλιστα, η Ράνια Τζίμα μιλώντας στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη αποκάλυψε ότι πέρασε μία περίοδο τριών μηνών που έπρεπε να κάνει εξετάσεις, ώστε να αποκλείσει κάποια άσχημα πράγματα που δεν θα ήθελε να της έχουν συμβεί.

«Δύο με τρεις μήνες έχω κάνει ό,τι εξετάσεις υπάρχουν, γιατί οι πρώτες αιματολογικές εξετάσεις μου δεν ήταν καλές. Καταλήξαμε ότι είναι ”burn out” (υπερκόπωση) από την πολλή δουλειά. Εμένα όμως αν με ρωτήσεις δούλεψες πολύ θα σου πω ότι δούλεψα όπως δουλεύω πάντα. Ξύπνησα ένα πρωί κι ήμουν άσπρη, όχι χλωμή άσπρη. Κι έτσι είπα πριν πάω στο γραφείο να πάω να κάνω εξετάσεις να δω τι γίνεται».

Ένα άλλο πολύ στρεσογόνο γεγονός που βίωσε η Ράνια Τζίμα ήταν όταν εργαζόταν για το MEGA στο ρεπορτάζ για το υπουργείο Ανάπτυξης κι έχασε την ακοή της από το ένα αυτί.

«Το έπαθα πριν κλείσει το MEGA, όταν “κράσαρε” η Κύπρος. Εγώ έκανα τότε για το παλιό MEGA υπουργείο Ανάπτυξης που ήταν ένα από τα βασικά υπουργεία που διαχειριζόταν και τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας – Κύπρου στο κομμάτι της οικονομίας κι ο αντίκτυπος ήταν πολύ σημαντικός. Δουλεύουμε, δουλεύουμε και ξυπνάω ένα πρωί και δεν ακούω τίποτα από το ένα αυτί, το δεξί. Ήταν νευρολογικό αυτοάνοσο αυτό που έπαθα. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι από τότε μέχρι σήμερα που έπαθα αυτό εγώ μάλλον δεν άλλαξα τίποτα στον τρόπο που διαχειρίζομαι τα πράγματα».