Κωνσταντίνος Αργυρός: Ακούστε το νέο του τραγούδι – Δυνατό ζεϊμπέκικο! (VIDEO)

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ακούστε το νέο του τραγούδι - Δυνατό ζεϊμπέκικο! (VIDEO)

Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού είναι του Λευτέρη Κιντάτου

Το νέο single του Κωνσταντίνου Αργυρού «Μια Θεσσαλονίκη» είναι ένα δυνατό ζεϊμπέκικο με λόγια καρδιάς που μας ταξιδεύει στην αυθεντική γοητεία της «νύμφης του Θερμαϊκού».

Το τραγούδι, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι μια ωδή στη Θεσσαλονίκη, μια πόλη με πλούσια ιστορία, παράδοση και πολιτισμό. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με την εξαιρετική ερμηνεία του, μας μεταφέρει στα σοκάκια της πόλης, στα γραφικά της στέκια και στις παραλίες της, μας μιλάει για τους ανθρώπους της και μας αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη που μαγεύει.

Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού είναι του Λευτέρη Κιντάτου, ενώ την παραγωγή ανέλαβαν οι Μάριος Ψιμόπουλος, Κωνσταντίνος Αργυρός και Γιάννης Περδικάρης. Το «Μια Θεσσαλονίκη» αποκαλύφθηκε πρώτη φορά από τον Κωνσταντίνο Αργυρό live, σε μια μεγάλη συναυλία της ΤΕΧΑΝ στη Θεσσαλονίκη για το περιβάλλον και την ανακύκλωση. Η συναυλία προβλήθηκε τηλεοπτικά από το «Σπίτι με το Mega On Tour». Το τραγούδι έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού και αναμένεται να γίνει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού.