Συγκινεί η Μελίνα Μακρή: Από ποια νόσο πάσχει – Έβαλε τα κλάματα μόλις το έμαθε! (VIDEO)

Συγκινεί η Μελίνα Μακρή: Από ποια νόσο πάσχει - Έβαλε τα κλάματα μόλις το έμαθε! (VIDEO)

«Είχα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα» αποκάλυψε η τραγουδίστρια

Η Μελίνα Μακρή μίλησε για τη νόσο Χασιμότο από την οποία πάσχει στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Η γνωστή τραγουδίστρια ανοίχτηκε για την στιγμή που ενημερώθηκε σε νεαρή ηλικία ότι έχει Χασιμότο. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε: «Έχω Χασιμότο. Το ανακάλυψα 18 χρονών και φοβήθηκα γιατί ήμουν μικρούλα. Με πήγε η μαμά μου για εξετάσεις και μόλις βγήκε και είπε ότι το έχω, έβαλα τα κλάματα. Λέω: “Τι είναι αυτό; Γιατί έχω κάτι τόσο σοβαρό;”. Γιατί έτσι νόμιζα τότε. Είναι μέσα στην καθημερινότητά σου, οπότε από τη ρουτίνα δεν αναγνωρίζεις ότι έχεις κόπωση. Λες ότι κουράστηκα παραπάνω σήμερα, αυτήν την εβδομάδα, αυτόν τον μήνα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είχα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Γυρνούσα από το σχολείο κι έκλαιγα και είχα κακή διάθεση δίχως λόγο. Έπαιρνα πιο βαριά τα πράγματα κι είχα κόπωση, έλεγα συνέχεια στη μαμά μου ότι είμαι κουρασμένη».

Και συνέχισε: «Διαταράσσει τις ορμόνες, νιώθεις κουρασμένος γιατί ορμόνη είναι αυτή που σε κάνει να έχεις ενέργεια. Νιώθω κουρασμένη, νιώθω ότι πεινάω διαρκώς, δεν νιώθω το αίσθημα του κορεσμού – και αυτό ορμόνη είναι – διαταράσσει πολλές ορμόνες, και η ψυχολογία ορμόνες είναι. Κλάματα ξαφνικά, απαισιοδοξία πάρα πολύ, ενώ γενικότερα είμαι πολύ χαρούμενος και χαμογελαστός άνθρωπος. Γυρνάω σπίτι και μου βγαίνει αυτό το πράγμα, ξαφνικά μες τη μέρα».

Σε άλλο σημείο, μίλησε σχετικά με την επιθυμία της να κάνει ένα δεύτερο παιδί, η μουσικός είπε: «Θα ήθελα να έχω ένα δεύτερο παιδάκι, βλέπω ότι κάποια παιδιά τσακώνονται και με αποθαρρύνει αυτό. Αλλά πιστεύω ότι αυτό έχει να κάνει με τη μητέρα και το κατά πόσο είναι δίκαιη και τους εμψυχώνεις και τους τονώνεις την αυτοπεποίθηση. Νομίζω θα μπορούσα να τα καταφέρω να είναι αγαπημένα».