Κατερίνα Στικούδη: Αυτή η ερώτηση ρεπόρτερ την έκανε έξαλλη – «Γιατί με εκνευρίζεις τώρα;» (VIDEO)

Κατερίνα Στικούδη: Αυτή η ερώτηση ρεπόρτερ την έκανε έξαλλη - «Γιατί με εκνευρίζεις τώρα;» (VIDEO)

Και «πρόδωσε» το φύλο του μωρού που περιμένει

Κι άλλο γιο φαίνεται πως θα αποκτήσουν, η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερόφης, ύστερα από δηλώσεις που έκανε η τραγουδίστρια, το βράδυ της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου.

Ρεπόρτερ που τη συνάντησαν σε εκδήλωση, τη ρώτησαν σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε πρόσφατα η Δέσποινα Βανδή για τα σέξι ρούχα της στη σκηνή, με την Κατερίνα Στικούδη να αντιδρά.

«Να μας πει τότε ο κόσμος τι ακριβώς πρέπει να φοράμε, πού πρέπει να πηγαίνουμε, πώς πρέπει να αναπνέουμε, πώς πρέπει να μαγειρεύουμε, πώς πρέπει να περπατάμε. Να τα λένε οι άλλοι για εμάς, τι πρέπει να κάνουμε. Πολύ εκνευρίζομαι εγώ με αυτά, δεν μου αρέσουν καθόλου όλα αυτά τα σχόλια. Παλιά δεν θύμωνα, αλλά τώρα κάτι έχω πάθει και δεν τα δέχομαι πια» είπε αρχικά.

Συνέχισε, αναφερόμενη στο μωρό που κυοφορεί, ως «μπέμπης» και «αυτός», προδίδοντας με αυτόν τον τρόπο το φύλο του δεύτερου παιδιού της. «Γιατί με εκνευρίζεις τώρα εμένα και εκνευρίζεται κι αυτός (το μωρό) και τρώω τις κλωτσιές μετά; Εγώ τι φταίω; Πες μου!» είπε η Κατερίνα Στικούδη.