Η νέα εμφάνιση της εγκυμονούσας Αφροδίτης Σκαφίδα – Στο γήπεδο της ΑΕΚ μαζί με τον Πύρρο Δήμα (ΦΩΤΟ)

Η νέα εμφάνιση της εγκυμονούσας Αφροδίτης Σκαφίδα - Στο γήπεδο της ΑΕΚ μαζί με τον Πύρρο Δήμα (ΦΩΤΟ)

Η εγκυμονούσα αθλήτρια μαζί με τον Ολυμπιονίκη κάθισαν στις VIP κερκίδες

Στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας.

Η εγκυμονούσα αθλήτρια μαζί με τον Ολυμπιονίκη κάθισαν στις VIP κερκίδες και απόλαυσαν το παιχνίδι. Η εγκυμοσύνη της Αφροδίτης Σκαφίδα έγινε γνωστή στις αρχές Οκτωβρίου από την εφημερίδα «On Time». Αυτό θα είναι το πέμπτο παιδί για τον Πύρρο Δήμα, καθώς έχει άλλα τέσσερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

Η νέα εμφάνιση της εγκυμονούσας Αφροδίτης Σκαφίδα - Στο γήπεδο της ΑΕΚ μαζί με τον Πύρρο Δήμα (ΦΩΤΟ) Η νέα εμφάνιση της εγκυμονούσας Αφροδίτης Σκαφίδα - Στο γήπεδο της ΑΕΚ μαζί με τον Πύρρο Δήμα (ΦΩΤΟ) Η νέα εμφάνιση της εγκυμονούσας Αφροδίτης Σκαφίδα - Στο γήπεδο της ΑΕΚ μαζί με τον Πύρρο Δήμα (ΦΩΤΟ)

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, η Μαίρη Αυγερινοπούλου αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» πως μίλησε με τον Πύρρο Δήμα, ο οποίος και εξέφρασε τη χαρά του για το μωρό.

«Είναι πολύ αγαπημένος μου φίλος και τον πήρα και μιλήσαμε. Τον ρώτησα αν παντρεύεται και δεν το ξέρω. Μου είπε “δεν παντρεύομαι, δεν θα γίνει γάμος. Περιμένουμε με πολύ χαρά το παιδάκι μας”», είπε η Μαίρη Αυγερινοπούλου στο «Πρωινό ΣουΣου».