Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ήταν το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Σεφερλή – Τσαβαλιά; (VIDEO)

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ο εκνευρισμός της με ερώτηση που δέχτηκε για τον Κώστα Πηλαδάκη-«Είναι πολύ άσχημο αυτό» (VIDEO)

«Κάποια στιγμή, είπαν ότι κάτι τρέχει με τον Ντάνο που βγήκαμε κι είπαμε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον Κώστα Πηλαδάκη.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», δήλωσε: «Εγώ με τη σχέση μου είμαι μια χαρά, δεν ισχύει ότι έχουμε χωρίσει. Δεν με ενοχλούν καθόλου τα δημοσιεύματα αυτά».

Αναφορικά με την αναβολή του γάμου της, είπε: «Καθυστέρησε ο γάμος που είχα πει ότι θα γίνει φέτος. Ήταν φυσικό κι επόμενο όμως, γιατί το καλοκαίρι ήμουν στο θέατρο, ο Κώστας είχε δουλειές. Δεν υπήρχε χρόνος να γίνει κάτι τέτοιο και δεν θέλω να κάνω βιαστικές κινήσεις και να μην το απολαύσω».



Στη συνέχεια, μίλησε για τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από το όνομά της. «Κατά καιρούς, έχουν ειπωθεί πάρα πολλά αβάσιμα σχόλια. Είχαν πει ότι ήμουν το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Σεφερλή – Τσαβαλιά. Ήμουν στον θίασο του Μάρκου κι είχαν βγάλει τέτοια θέματα», εξήγησε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή, είπαν ότι κάτι τρέχει με τον Ντάνο που βγήκαμε κι είπαμε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν αυτά κατά καιρούς».