Πασίγνωστη influencer τρέλανε κόσμο στη Μύκονο με τα ολοστρόγγυλα οπίσθιά της! (ΦΩΤΟ)

Πασίγνωστη influencer τρέλανε κόσμο στη Μύκονο με τα ολοστρόγγυλα οπίσθιά της! (ΦΩΤΟ)

Έκανε μια εμφάνιση στα ροζ θυμίζοντας τη Barbie

Στη Μύκονο περνάει τον ελεύθερό της χρόνο η όμορφη και εντυπωσιακή influencer Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Μάλιστα, έκανε μια εμφάνιση στα ροζ θυμίζοντας τη Barbie.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, ένα παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ ενώ στη συνέχεια δέχθηκε πρόταση για να μπει στη Φάρμα του ΑΝΤ1 ενώ από την πρώτη στιγμή που μπήκε «έκλεψε» τις εντυπώσεις και στα δύο τηλεοπτικά προγράμματα. Άλλωστε, οι αναλογίες της κόβουν την ανάσα και όχι άδικα, αφού το κορμί της είναι καλογυμνασμένο και φουλ γραμμωμένο!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γεννήθηκε στις 1/1/1993 στην Τρίπολη Αρκαδίας. Εκεί μεγάλωσε και πήγε σχολείο. Στα 18 της έφυγε στην Αθήνα για σπουδές, όπου και συνεχίζει να μένει. Έχει ύψος 1,69. Σπούδασε κοινωνιολογία στο Πάντειο πανεπιστήμιο, όμως δεν ακολούθησε τις σπουδές της επαγγελματικά, καθώς αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο της τηλεόρασης και της μόδας.

Το 2015, δημιούργησε το δικό της online κατάστημα ρούχων ενώ το 2016 ξεκίνησε να σχεδιάζει μαγιό δημιουργώντας την πρώτη δίκη της συλλογή. Παράλληλα, ασχολήθηκε και με το μόντελιγκ «χτίζοντας» τη δική της σχέση με τους ακολούθους της. Μάλιστα, έχει δουλέψει ως μοντέλο σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και σε διαφημιστικά μεγάλων εταιρειών.

Το 2018 η τηλεόραση μπήκε ενεργά στη ζωή της καθώς συμμετείχε στο γνωστό ριάλιτι μόδας «My Style Rocks», φτάνοντας μέχρι τελικό ενώ ακολούθησαν πολλές συνεντεύξεις, φωτογραφήσεις, συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές και video clips.

Το καλοκαίρι του 2018 παντρεύτηκε τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο. Παντρεύτηκαν το Σάββατο 7 Ιουνίου του 2018 σε μια παραμυθένια τελετή στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Τατόι αλλά δύο χρόνια αργότερα, το 2020 χώρισαν.

Αμέσως μετά έκανε σχέση με τον Στάθη Σχίζα αλλά χώρισαν μετά από λίγους μήνες.