Κατερίνα Καινούργιου: Θα μπορούσε να παίξει την Barbie; Η ΦΩΤΟ που δείχνει ότι είναι… ίδια η Μάργκοτ Ρόμπι!

Κατερίνα Καινούργιου: Θα μπορούσε να παίξει την Barbie; Η ΦΩΤΟ που δείχνει ότι είναι... ίδια η Μάργκοτ Ρόμπι!

Ότι μοιάζουν, μοιάζουν...

Τελικά όχι μόνο η Ιωάννα Μαλέσκου αλλά και η Κατερίνα Καινούργιου θυμίζει τη Μάργκοτ Ρόμπι.

Μετά την Ιωάννα Μαλέσκου που έγινε πρόσφατα μαμά και απουσιάζει τους τελευταίους μήνες από τα τηλεοπτικά δρώμενα, σχολιάζοντας την ομοιότητά της με την καλλονή ηθοποιό του Χόλιγουντ, τη σύγκριση έκανε και η Κατερίνα Καινούργιου η οποία μετά τις διακοπές της επιστρέφει στην τηλεόραση και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Μάλιστα, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Κατερίνα Καινούργιου «ποζάρει» δίπλα από τη Μάργκοτ Ρόμπι φορώντας το ίδιο σύνολο με τη Barbie.

Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter», η Barbie της Γκρέτα Γκέργουιγκ, έφτασε σε εισπράξεις στα 1,342 δισεκατομμύρια δολάρια λίγο πριν φύγει ο Αύγουστος και μπει ο Σεπτέμβριος- δηλαδή μέσα σε έναν μόλις μήνα κυκλοφορίας στους κινηματογράφους- στο παγκόσμιο box office και έγινε η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία στην ιστορία της Warner Bros., ξεπερνώντας το «Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2», που μέχρι πρότινος κατείχε τον τίτλο της πιο κερδοφόρας κυκλοφορίας του στούντιο μετά την πρεμιέρα του 2011 με 1,341 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Οπως αναφέρει το People η «Barbie» ξεπέρασε επίσης τον «Σκοτεινό Ιππότη» του Κρίστοφερ Νόλαν του 2008 ως η πιο κερδοφόρα εγχώρια κυκλοφορία της Warner Bros. και είχε ήδη ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office στα μέσα Αυγούστου, λίγο περισσότερο από δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της στις 21 Ιουλίου.