Αφροδίτη Λιάντου: Συγκινημένη μαμά η Εβελίνα Παπούλια – Είχε γιορτή η κόρη της και της ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό τρόπο! (ΦΩΤΟ)

Αφροδίτη Λιάντου: Συγκινημένη μαμά η Εβελίνα Παπούλια - Είχε γιορτή η κόρη της και της ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό τρόπο! (ΦΩΤΟ)

Οι δημόσιες ευχές

Μία ξεχωριστή ανάρτηση έκανε η Εβελίνα Παπούλια για να ευχηθεί στην κόρη της.

Η Αφροδίτη Λιάντου έχει την ονομαστική της εορτή και η ηθοποιός θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια. Με μία κοινή τους φωτογραφία και ένα τρυφερό κείμενο, η Εβελίνα Παπούλια της εξέφρασε τα συναισθήματά της.

Στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός, οι δύο γυναίκες κοιτούν χαμογελαστές τον φακό και χαμογελούν, ενώ η ομοιότητά τους είναι ολοφάνερη.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Εβελίνα Παπούλια έγραψε: «Χρόνια πολλά για την γιορτή σου ζωγραφιά μου !!! Παντοτινή μου αγάπη!!! Υπέροχο φωτεινό μου πλάσμα!!!Σε ευχαριστώ που έχεις κάνει την ζωή μου τόσο όμορφη… Σε λατρεύω!».

Η Αφροδίτη Λιάντου, η «Μυρτάλη» από την Γη της ελιάς, τη σειρά του Mega, έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις από τα πρώτα κιόλας επεισόδια. Αναζητήσεις για τις σπουδές της, την σχέση της με το τραγούδι αλλά και την ομοιότητα που έχει με την μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια είναι εξαιρετικά συχνές, οπότε πάμε να δούμε λίγα πράγματα για εκείνη.

Η Αφροδίτη Λιάντου έχει γεννηθεί στην Αθήνα στις 11 Φεβρουαρίου 1999. Έχει ύψος 1,65 μέτρα και ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου. Γονείς της είναι οι ηθοποιοί Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος. Το ζευγάρι χώρισε το  2001 αλλά διατήρησαν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους.

Οι σπουδές που έχει κάνει η Αφροδίτη Λιάντου αφορούν την τέχνη και πιο συγκεκριμένα, σπούδασε στο Λονδίνο Performing Αrt. Ασχολείται με το τραγούδι και την υποκριτική. Έχει απίστευτη ομοιότητα με την μητέρα της αφού έχει κληρονομήσει από εκείνη εκτός από τα όμορφα μπλε μάτια της, και αρκετά άλλα χαρακτηριστικά στο πρόσωπό της.