Πάμελα Άντερσον: Η χυμώδης σεξοβόμβα σταμάτησε να βάφεται και υπάρχει λόγος

Πάμελα Άντερσον: Η χυμώδης σεξοβόμβα σταμάτησε να βάφεται και υπάρχει λόγος

Νιώθει πιο «ελεύθερη, διασκεδαστική και επαναστάτρια» από ποτέ

Η Πάμελα Άντερσον αδιαφορεί για το τέλειο μακιγιάζ, επιλέγοντας πλέον μια πιο «ήρεμη» εμφάνιση.

Τα τελευταία χρόνια η Πάμελα Αντερσον έχει αφήσει πίσω της το πολυτάραχο παρελθόν της και προσπαθεί να αποτινάξει και την εικόνα της καυτής γυναίκας των 90s, που ακολουθεί το όνομά της μέχρι και σήμερα. Στα 56 της χρόνια, η ναυαγοσώστρια του Baywatch, παραμένει εντυπωσιακή, αλλά έχει εγκαταλείψει το μακιγιάζ.

Σε συνέντευξή της στο Elle, η Πάμελα Άντερσον δήλωσε ότι, μετά τον θάνατο της μακιγιέρ και φίλη της, Alexis Vogel, συνειδητοποίησε ότι δεν θέλει πια να βάφεται, γιατί όπως τόνισε, δεν είναι πια το ίδιο… «Απλώς ένιωσα ότι χωρίς την Alexis είναι καλύτερο για μένα να μην φοράω μακιγιάζ» είπε.

«Νομίζω ότι όλοι αρχίζουμε να φαινόμαστε λίγο αστείοι όταν μεγαλώνουμε. Και κάπως γελάω με τον εαυτό μου όταν κοιτάζω τον καθρέφτη. Λέω, “Ουάου, τι μου συμβαίνει;” Είναι ένα ταξίδι όλο αυτό.” Αλλά σε μεγάλο βαθμό νιώθω ευτυχισμένη.. Νιώθω πολύ καλά. Είμαι σε καλό μέρος», τόνισε.

Από τότε που πέθανε η Vogel, η Πάμελα Αντερσον επιλέγει πιο «ήσυχο» μακιγιάζ, με την εικόνα της να μοιάζει πιο απλή. Η Vogel πέθανε το 2019 σε ηλικία 61 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1993, ενώ η Πάμελα Άντερσον ετοίμαζε ένα εξώφυλλο για το Playboy.

Σημειώνεται ότι η Πάμελα έχει δηλώσει στο παρελθόν πως βάφει τα μαλλιά της μόνη στο σπίτι.