Μαρία Μπακοδήμου: Το στήθος της σε πρώτο πλάνο – Ολοστρόγγυλο! (ΦΩΤΟ)

Μαρία Μπακοδήμου: Το στήθος της σε πρώτο πλάνο - Ολοστρόγγυλο! (ΦΩΤΟ)

H αγάπη της για το πιλάτες

Η Μαρία Μπακοδήμου στα 57 της χρόνια διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα. Η παρουσιάστρια έχει αδυνατίσει πάρα πολύ και η αλλαγή στο σώμα της μετά την απώλεια των κιλών είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητά της τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, δεν διστάζει να δημοσιεύσει και αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό.

Ανάμεσα σε άλλες αναρτήσεις της, ξεχωρίζουν όσες ποζάρει με μαγιό αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο σώμα που διαθέτει στα 57 της χρόνια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μαρία Μπακοδήμου προσέχει πολύ την διατροφή της, και μάλιστα κατά τη διάρκεια της καραντίνας έχασε κάποια κιλά που ήθελε μιας και τρεφόταν σωστά και έκανε εντατικά γυμναστική, και φυσικά τα αποτελέσματα στο σώμα της είναι εντυπωσιακά.

H αγάπη της για το πιλάτες

Η Μαρία Μπακοδήμου, όπως έχει αναφέρει σε συνέντευξή της όσο ήταν στην Τουρκία για τα γυρίσματα του Power of love, που ήταν παρουσιάστρια τις χρονιές 2018 και 2019, ξεκίνησε να κάνει pilates και από τότε δεν το σταμάτησε ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα είχε πει το 2020 στην συνέντευξή της στο youweekly.gr: «Στην Τουρκία πήγαινα γυμναστήριο, άρχισα να κάνω pilates και το λάτρεψα. Δυστυχώς όμως τώρα με τον κορωνοϊό δεν πηγαίνω γυμναστήριο γιατί φοβάμαι», ενώ συμπλήρωσε σχετικά με τις αλλαγές στην διατροφή της που την βοηθούν μέχρι και σήμερα να διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της:

«Πάντα στην ζωή μου κάνω δίαιτα, μην κοιτάς που ήμουν έγκυος και είχα παραπανίσια κιλά όταν ο κόσμος με γνώρισε στο Πρωινό. Τελευταία βέβαια ξεκίνησα μια υγιεινή διατροφή – κάνω ενίοτε και τις παρασπονδίες μου – και έχω βελτιώσει την ποιότητά του καθημερινού μου φαγητού. Δεν τρώω άσπρο αλεύρι, ζάχαρη και επεξεργασμένα φαγητά, εννοείται όμως ότι παίρνω και πολλά συμπληρώματα με βιταμίνες».