Ελένη Μενεγάκη: «Βρήκαμε» την παρουσιάστρια στις διακοπές της – Με ποια καλλονή ηθοποιό συναντήθηκε (ΦΩΤΟ)

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Φωτιά» με στρινγκ μαγιό... δαμάζει τα κύματα - Απίθανα οπίσθια, ούτε στο Survivor! (VIDEO)

Συνάντηση... κορυφής

Η εκπομπή με την Ελένη Μενεγάκη έχει ρίξει αυλαία για φέτος εδώ και μέρες, με τη παρουσιάστρια να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο ησυχαστήριό της, τα Άχλα της Άνδρου.

Αν και άλλες χρονιές όλο και κάποια ανάρτηση κάνει από το σπίτι της στο όμορφο νησί ή από τις μαγευτικές παραλίες του, τη φετινή χρονιά η Ελένη επέλεξε να κρατήσει αποστάσεις και μάλλον αιτία αποτελούν τα δυσάρεστα που διαδραματίστηκαν τον περασμένο μήνα.

«Τι να ανεβάσω; Πραγματικά τι να ανεβάσω; Νομίζω ότι δε θα παρακολουθείτε εμένα πια εύκολα στο instagram. Προτιμώ όλο το χρόνο που έχω στο σπίτι, όπως και εσείς, να το περάσω με τα παιδιά μου…», έχει απαντήσει η ίδια κατά το παρελθόν όταν την είχαν ρωτήσει για την απουσία της από τα social media.

Πάντως, η Δανάη Παππά δημοσίευσε φωτογραφία τους καθώς οι δύο τους συναντήθηκαν. «Νησιώτισσες» έγραψε στα social media, ανεβάζοντας φωτογραφία με τη γνωστή παρουσιάστρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danae Pappa (@danouuz)

Οι δύο κυρίες που έχουν «συναντηθεί» ουκ ολίγες φορές στον τηλεοπτικό αέρα βρέθηκαν στο Μεγανήσι και φυσικά έσπευσαν να απαθανατίσουν τη στιγμή. Οι δυο τους παραθερίζουν στο νησί μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και φυσικά μοιράστηκαν τη στιγμή της συνάντησής τους.