Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Γονατίζει στην άμμο με το κόκκινο μπικίνι και μοιράζει… εγκεφαλικά (ΦΩΤΟ)

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Γονατίζει στην άμμο με το κόκκινο μπικίνι και μοιράζει… εγκεφαλικά (ΦΩΤΟ)

Το κόκκινο είναι το χρώμα της...

Μπορεί να πέρασε έναν πολύ δύσκολο χειμώνα – ή μάλλον καλοκαίρι – στον Άγιο Δομίνικο, όμως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απολαμβάνει τώρα τις διακοπές και τον ήλιο της Ελλάδας. Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star προσπαθεί τώρα να αποφορτιστεί και να ξεχάσει τη ζούγκλα της Καραϊβικής, την πείνα και τους στίβους μάχης.

Ούσα πολύ ενεργή στα social media, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για όσα κάνει και να μοιράζεται μαζί τους τις ξένοιαστες στιγμές που απολαμβάνει παρέα με τους φίλους, την οικογένεια και φυσικά τον αγαπημένο της, Σάκη Κατσούλη.

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, η 28χρονη Survivor ποζάρει γονατιστή στην παραλία, φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο μπικίνι, μοιράζοντας… εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό που την ακολουθεί. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η αθλήτρια γράφει: «Meet me where the sky touches the sea».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαριαλένα Ρουμελιώτη (@marialena.rou)

Υπενθυμίζεται ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης αφού βγήκαν από το Survivor, έδωσαν κοινή συνέντευξη και μίλησαν για τον τρόπο που τo Survivor επηρέασε τη μεταξύ τους σχέση, την πρόβα πρότασης γάμου που παρακολουθήσαμε στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς και για για τη σχέση του επιχειρηματία με τη μητέρα της συντρόφου του σήμερα.

«Μπορεί να λένε ότι είμαι γκρινιάρα, αλλά πραγματικά αυτό πού εισπράττω από τον Σάκη είναι ότι αυτή η γκρίνια δεν μας επιτρέπει να ρουτινιάζουμε. Θέλω να πω, ωστόσο, ότι στο Survivor είναι λογικό να βγαίνουν περισσότερα νεύρα, γιατί παίζει ρόλο η πείνα και τα ορμονικά, που βαράνε καμπανάκι ορισμένες φορές. Ήμουν τυχερή επειδή ήξερα ότι ο Σάκης, δεν πρόκειται να με παρεξηγήσει, ίσα-ίσα ήταν δίπλα μου και μου εξηγούσε τα πάντα με ήρεμο τρόπο» είχε πει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.