Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Γκρέμισε» τη Μύκονο με την εμφάνισή της (VIDEO)

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Γκρέμισε» τη Μύκονο με την εμφάνισή της (VIDEO)

Η αποκαλυπτική της εμφάνιση τράβηξε όλα τα βλέμματα στα Ματογιάννια

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σεργιάνισε τα κοσμικά σοκάκια με ένα φούξια φόρεμα με ντεκολτέ «κόλαση» που λίγο έλειψε να κόψει την ανάσα των αρσενικών που βρέθηκαν στο διάβα της.

Λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα, έχοντας στο πλευρό της τον φίλο της, Πάνο Μυλωνά, έκανε βραδινή έξοδο με στρας see through φόρεμα που άφηνε σε κοινή θέα τα καλλίγραμμα πόδια της. Η δημοφιλής influencer απολαμβάνει λοιπόν, τις διακοπές της και μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε της βήμα, στα σοκάκια.

Με ένα φούξια φόρεμα και με ντεκολτέ… κόλαση, συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της, στα Ματογιάννια.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι αυτό που λέμε μια πραγματική Βarbie, τόσο σε πρόσωπο όσο και σε σώμα.

«Μέχρι πριν 4 μήνες το σώμα μου το απέδιδα στα γονίδια, όλοι μου οι φίλοι με μισούσαν γιατί δεν παχαίνω, έκανα τη χειρότερη διατροφή που θα μπορούσε να υπάρξει. Ήμουν πάντα αδύνατη, αλλά όσο δεν τρεφόμουν σωστά είχε διαφορά το δέρμα μου, δε φαινόμουν γυμνασμένη. Ήμουν και τότε αδύνατη, αλλά τώρα και γυμνασμένη εδώ και τρεις μήνες που κάνω διατροφή και ζω με αέρα», είχε πει η γνωστή Ιnstagrammer σε συνέντευξή της.

«Τρώω πολύ πιο υγιεινά, έχω σταματήσει να τρώω αυτά που έτρωγα που ήταν βλαβερά για την υγεία μου βέβαια. Δεν πεινάω καθόλου και πλέον έχει γίνει συνήθεια, δηλαδή παλιότερα θυμάμαι ότι αν δεν έτρωγα κάτι ανθυγιεινό μέσα στη μέρα μου ήμουν πεσμένη», είχε συμπληρώσει στην ίδια συνέντευξη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.