Τζένιφερ Λόπεζ: Έγινε 54 και το σώμα της δεν «παίζεται» – Ο αισθησιακός χορός και οι πόζες με τα εσώρουχα (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Τζένιφερ Λόπεζ: Έγινε 54 και το σώμα της δεν «παίζεται» - Ο αισθησιακός χορός και οι πόζες με τα εσώρουχα (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Στα καλύτερά της η Λατίνα σταρ

Η Τζένιφερ Λόπεζ μοιράστηκε στιγμές από τα 54α γενέθλιά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε μια από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram φορώντας ένα εντυπωσιακό ασημένιο φόρεμα, φαίνεται να χορεύει πάνω σε ένα τραπέζι περιτριγυρισμένη από φίλους χωρίς την παρουσία του συζύγου της Μπεν Αφλεκ σε μία άκρως ειδυλλιακή τοποθεσία.

«Διάθεση για γενέθλια… όλο τον μήνα!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της με τις φωτογραφίες να ενθουσιάζουν τους εκατομμύρια θαυμαστές της και τους διάσημους φίλους της και να την «πλημμυρίζουν» από ευχές. Τα φετινά γενέθλια της Λόπεζ έρχονται λίγες ημέρες μετά την πρώτη επέτειο του γάμου της με τον διάσημο ηθοποιό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η Τζένιφερ Λόπεζ έδειξε τις χορευτικές της ικανότητες καθώς λικνίστηκε πάνω σε ένα τραπέζι κατά τη διάρκεια του εορτασμού των 54ων γενεθλίων της.

Η Τζένιφερ Λόπεζ μοιράστηκε λεπτομέρειες για το πάρτι. «Όλα τα παιδιά ήταν εκεί, ήταν μια πανέμορφη μέρα γεμάτη τέλεια για ένα πάρτι στην πισίνα/ Αισθάνθηκα τόση εκτίμηση και αναγνώριση από τους αγαπημένους μου και είμαι εξαιρετικά ευγνώμων που βρίσκομαι εκεί που βρίσκομαι σήμερα, σε αυτό το σημείο του ταξιδιού της ζωής μου, με τόσους πολλούς όμορφους, στοργικούς ανθρώπους για να τα μοιραστώ όλα μαζί τους. Σας εύχομαι την ίδια αγάπη και ευτυχία για τα γενέθλιά σας και για πάντα», έγραψε στο σημείωμά της.

Η Τζένιφερ Λόπεζ που είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media μοιράστηκε με τους followers της φωτογραφίες όπου ποζάρει στον φακό φορώντας τα εσώρουχά της. Με τον τρόπο αυτό ευχήθηκε καλή εβδομάδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)