Κένταλ Τζένερ: Ανεβάζει τη… θερμοκρασία η εμφάνιση με μιρκοσκοπικό μαγιό σε λίμνη (ΦΩΤΟ)

Κένταλ Τζένερ: Ανεβάζει τη... θερμοκρασία η εμφάνιση με μιρκοσκοπικό μαγιό σε λίμνη (ΦΩΤΟ)

Απολαμβάνει τις διακοπές της

H Κένταλ Τζένερ απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μεταξύ των προορισμών της βρέθηκε και το Εθνικό Πάρκο Crater Lake.

Η σταρ της οικογένειας Καρντάσιαν επισκέφτηκε το νότιο Όρεγκον και φυσικά, δεν παρέλειψε να μοιραστεί με το κοινό της μερικά στιγμιότυπα. Το διάσημο μοντέλο διατηρεί μια πολύ ενεργή παρουσία στα social media και συχνά, δημοσιεύει φωτογραφίες, βίντεο, ακόμα και τις σκέψεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή τη φορά, έδωσε μια γεύση στο κοινό της από την επίσκεψή της στη λίμνη, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησής της τόνισε τα βασικά στοιχεία του ταξιδιού της. «Φυστίκια και μπύρα», έγραψε. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, ποζάρει με το μπικίνι της μπροστά από τη λίμνη, ενώ δείχνει επίσης, το τοπίο στους ακόλουθούς της.

Και ενώ απολαμβάνει τις διακοπές της, η Κένταλ Τζένερ σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε φανερώσει πως «δεν νιώθει ότι έχει θέση στην οικογένειά της». Το μοντέλο της δημοφιλούς οικογένειας Καρντάσιαν είχε δώσει συνέντευξη στο WSJ τονίζοντας αρχικά, πως: «Γεννήθηκα σε αυτή τη ζωή, αλλά δεν την επέλεξα».

Όπως είχε εξηγήσει η Κένταλ Τζένερ, από τότε που θυμάται τον εαυτό της, ένιωθε πως δεν είχε καμία σχέση με την υπόλοιπη οικογένειά της. «Δεν είμαι φτιαγμένη για αυτό, με κανέναν τρόπο. Δεν είμαι καλή σε αυτό. Το κάνω κι έχω μάθει πώς να το κάνω», σημειώνει.

Η ίδια ήταν μόλις 11 ετών, όταν έκανε πρεμιέρα το πρώτο ριάλιτι της οικογένειάς της, με τίτλο «Keeping Up with the Kardashians». Έτσι, τόσο εκείνη, όσο και η μικρότερη αδερφή της, Κάιλι έγιναν διάσημες σε πολύ νεαρή ηλικία, χωρίς αυτό να είναι κάτι για το οποίο δούλεψαν οι ίδιες.

Το μοντέλο παραδέχτηκε πως σε αντίθεση με τις αδερφές της, έχει διαφορετική σχέση με τη «φήμη». 16 χρόνια μετά το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη, εξηγεί πως η αδερφή της, Κιμ ήταν ανέκαθεν φτιαγμένη για αυτόν τον κόσμο, καθώς ακόμα και μικρότερη, επισκεπτόταν μαγαζιά και έδινε το παρών σε πρεμιέρες, μόνο και μόνο για να φωτογραφηθεί.