Μαρία Αντωνά: Το πιο άγριο θηλυκό στην ελληνική τηλεόραση – Βλέμμα ακαταμάχητο (ΦΩΤΟ)

Μαρία Αντωνά: Το πιο άγριο θηλυκό στην ελληνική τηλεόραση - Βλέμμα ακαταμάχητο (ΦΩΤΟ)

Έκανε τους followers της να τα «χάσουν»

Η Μαρία Αντωνά έκανε μια νέα ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

H φωτογραφία είναι τραβηγμένη από πολύ κοντινή απόσταση με αποτέλεσμα όποιος εστιάζει, να εστιάζει στο βλέμμα της που, αν μη τι άλλο, είναι ακαταμάχητο.

Και ενώ ξέρει πως διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα και καλοσχηματισμένα σώματα της ελληνικής σόουμπιζ, ξέρει πως δεν είναι μόνο αυτό το δυνατό της σημείο. Άλλωστε, το βλέμμα της καθηλώνει όποιον την κοιτάζει.

Και αν κρίνουμε από τις πόζες στις φωτογραφίες που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ναζιάρικες και παιχνιδιάρικες, το ξέρει και η ίδια για το βλέμμα της και φροντίζει να το χρησιμοποιεί με κάθε ευκαιρία.

 

«Είμαι λάτρης της γυμναστικής και του αθλητισμού» δηλώνει η Μαρία Αντωνά και εξηγεί: «Και οι δύο γονείς μου είναι αθλητές και ασχολούνταν όλη τους τη ζωή επαγγελματικά με τον αθλητισμό. Η μητέρα μου με την ενόργανη γυμναστική και ο πατέρας μου με το ποδόσφαιρο. Εγώ ξεκίνησα ως αθλήτρια στίβου, αλλά δεν το συνέχισα επαγγελματικά».

Παρόλα αυτά, η άσκηση για τη Μαρία είναι τρόπος ζωής. «Είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία που μου ταιριάζει. Με ξεκουράζει και με κάνει να αισθάνομαι όμορφα. Είναι υπέροχο να βλέπεις διαφορά στο σώμα σου και μέρα με τη μέρα να αισθάνεσαι πιο υγιής και πιο δυνατή. Κάνεις κάτι για σένα. Σε προσέχεις. Το να βλέπεις την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να σου προσφέρεις. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, έχω εντάξει τη γυμναστική εντατικά στη ζωή μου, καθώς γυμνάζομαι 4 με 5 φορές την εβδομάδα. Κάνω βάρη, τρέξιμο, ισομετρικές ασκήσεις ή λάστιχα, ανάλογα με το πρόγραμμα που έχει φτιάξει για μένα ο γυμναστής μου».

Η κοσμοθεωρία της βασίζεται στην αρχή του ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, αρκεί να δουλέψουμε για αυτό. «Όλα είναι στο χέρι μας και εξαρτώνται από εμάς τους ίδιους. Κυρίως ο τρόπος με τον οποίο χειριζόμαστε τον εαυτό μας, το σώμα μας αλλά και τους ανθρώπους γύρω μας».