Έλενα Τσαγκρινού: Είναι έγκυος τελικά η τραγουδίστρια; Επιτέλους το αποκάλυψε!

Έλενα Τσαγκρινού: Είναι έγκυος τελικά η τραγουδίστρια; Επιτέλους το αποκάλυψε!

Aπάντησε… με χαμόγελο όταν ρωτήθηκε

Σε δυο αινιγματικές αναρτήσεις στα social media προχώρησε η Έλενα Τσαγκρινού το απόγευμα της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από δύο ιστορίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η εκρηκτική τραγουδίστρια εξήγησε εν μέρει τον λόγο για τον οποίο και ανέβαλλε προγραμματισμένες εμφανίσεις της.

Έτσι, αρχικά, η Έλενα Τσαγκρινού τόνισε από την παραλία πως «δυστυχώς φέτος το καλοκαίρι ακυρώσαμε κάθε συναυλία, είχαμε πάρα πολλά καλέσματα. Δεν σας ανέβασα όμως ούτε και το tour γιατί υπήρχε ένα θέμα υγείας, όχι κακό, καλό. Οπότε πιστεύω ότι του χρόνου το καλοκαίρι θα είμαι παντού».

Στη συνέχεια, όμως, η τραγουδίστρια δέχθηκε μια ερώτηση από διαδικτυακό της φίλο στην οποία και απάντησε… με χαμόγελο! «Υποψιάζομαι εγκυμοσύνη και πολύ χαίρομαι αν ισχύει! Περιμένω ανακοίνωση» έγραψε χαρακτηριστικά κάποιος φίλος της.

«Πιστεύω πως όταν έχεις διάθεση να κανονίσεις το μυστήριο του γάμου, είσαι και σίγουρος ότι είναι η στιγμή. Οπότε, όταν θα υπάρξει αυτή η διάθεση, θα το  μάθετε» τόνισε, ακόμα, η Έλενα Τσαγκρινού σε άλλη ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Υπενθυμίζεται πως λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Mike, με τον οποίο διατηρούσε μακροχρόνια σχέση, η Έλενα Τσαγκρινού γύρισε σελίδα στη ζωή της, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες πως εδώ και λίγο διάστημα είναι σε σχέση με άνθρωπο από τον χώρο της μουσικής.

Ειδικότερα, οι φήμες ήθελαν την 27χρονη να είναι σε σχέση με τον Dj Stephan χωρίς ωστόσο να είχε δώσει ξεκάθαρη απάντηση σε σχετικές ερωτήσεις που της τέθηκαν από δημοσιογράφους αρχικά. Πλέον όμως, «φωνάζουν» ότι είναι μαζί.

Μάλιστα, ο γνωστός Dj με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, είχε επιβεβαιώσει τις φήμες. To ζευγάρι είχε βρεθεί στα Μετέωρα και η τραγουδίστρια πόζαρε στην αγκαλιά του αγαπημένου τους στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου και διέμειναν.