Σοφία Ζουκ: Η πρωταθλήτρια του Wimbledon και αστέρι του OnlyFans… χτύπησε ξανά με νέες «καυτές» ΦΩΤΟ

Τελικός MasterChef 2023: Η Μαρία Μπέη «πάγωσε» με την εμφάνιση του Δημήτρη Μπέλλου (VIDEO)

Στα 23 της, η Σοφία Ζουκ δεν βγάζει λεφτά από το τένις αλλά ποζάροντας χωρίς ρούχα

Σοφία Ζουκ γεννήθηκε το 1999 και το 2015 κατέκτησε το Wimbledon στα Juniors.

Στην εφηβεία της ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει η Ρωσία στο τένις. Άρχιζαν να μην συγκρίνουν και λόγω σώματος αλλά και τεχνικής με την Μαρία Σαράποβα και έφτασε σε σημείο να κερδίσει το Wimbledon. Η καριέρα της όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Πριν τραυματιστεί έφτασε στο Νο116 της παγκόσμιας κατάταξης και ως γυναίκα δεν κέρδισε κάποιον τίτλο.

Όταν αποφάσισε να σταματήσει το τένις εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Φλόριντα και αργότερα είπε το «ναι» και άνοιξε σελίδα στο OnlyFans.Της αρέσει να φωτογραφίζεται γυμνή, έχει κάνει πλαστικές για να είναι πιο ελκυστική και αλλάζει συνεχώς ακριβά αυτοκίνητα, τα οποία είναι το πάθος της.

Η Σοφία Ζουκ που έχει 183.000 ακόλουθους στο Instagram και πριν από λίγες ώρες ανέβασε νέες «καυτές» φωτογραφίες της και μάλιστα μέσα στη βροχή!

Σοφία Ζουκ: Η πρωταθλήτρια του Wimbledon και αστέρι του OnlyFans... χτύπησε ξανά με νέες «καυτές» ΦΩΤΟ Σοφία Ζουκ: Η πρωταθλήτρια του Wimbledon και αστέρι του OnlyFans... χτύπησε ξανά με νέες «καυτές» ΦΩΤΟ Σοφία Ζουκ: Η πρωταθλήτρια του Wimbledon και αστέρι του OnlyFans... χτύπησε ξανά με νέες «καυτές» ΦΩΤΟ