Σταύρος Νικολαΐδης: Εξομολογήθηκε τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από φίλο του πατέρα του

Σταύρος Νικολαϊδης: «Γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αστεία με τους βιασμούς;»

Μίλησε για τη ζωή του

Τα παιδικά του χρόνια και την σεξουαλική παρενόχληση την οποία δέχθηκε μίλησε ο Σταύρος Νικολαΐδης στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Ο ηθοποιός έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν του και στα παιδικά του χρόνια: «Οι γονείς είναι δύο άνθρωποι που ο καθένας με τον τρόπο του μας έδωσαν αγάπη αλλά δεν θα έπρεπε να είναι μαζί. Δεν μεγάλωσα σε ένα αρμονικό περιβάλλον, αυτό άφησε κατάλοιπα και στα τρία παιδιά». «Ήμουν παπαδοπαίδι, οι γονείς μου ήταν θρήσκοι άνθρωποι, πήγαινα Κατηχητικό», πρόσθεσε για τη ζωή του ως παιδί.

«Στο Γυμνάσιο είχαμε φτιάξει μια θεατρική ομάδα και φτιάχναμε παραστάσεις. Ο πατέρας μου αγαπούσε πολύ το θέατρο, ήθελε να γίνει ηθοποιός αλλά δεν τον άφησαν οι γονείς του, η μητέρα μου διαφωνούσε», συνέχισε ο ηθοποιός. Επιπλέον, ο Σταύρος Νικολαΐδης πρόσθεσε για τα παιδικά του χρόνια: «Είχαμε ένα μεζεδοπωλείο και το λειτουργούσαμε οικογενειακώς. Ερχόταν σχεδόν καθημερινά ένας φίλος του πατέρα μου. Καθόμουν εγώ μαζί του και μου έλεγε διάφορα, είχα πάντα μια τάση να κάνω παρέα με μεγαλύτερους ανθρώπους. Έτσι λοιπόν με κάλεσε να πάω σπίτι του να μου βάλει να ακούσω μουσική, κάποιους δίσκους. Θυμάμαι με πήγε ο πατέρας μου. Ήταν σαν γκαρσονιέρα, δεν είχε σαλόνι».

Αναφορικά με την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε σε νεαρή ηλικία, ο Σταύρος Νικολαΐδηςδήλωσε: «Κάτσαμε στο κρεβάτι και βλέπαμε τηλεόραση και άρχισε να με χαϊδεύει. Εγώ ενώ αρχικά πάγωσα στα πρώτα αγγίγματα και ευτυχώς λειτούργησα γρήγορα. Όταν πήγε να πάρει το χέρι μου πετάχτηκα και είπα ότι θέλω να πάω στην τουαλέτα. Όπως πήγαινα, κάνω μια απότομη κίνηση και ανοίγω την πόρτα, ευτυχώς δεν είχε κλειδώσει και κατεβαίνω τα σκαλιά δύο δύο και παίρνω τον πατέρα μου να έρθει να με πάρει. Ο πατέρας μου δεν είναι ο άνθρωπος που θα πήγαινε να του ζητήσει τον λόγο, να τον βουτήξει από τον γιακά, όπως θα έκανα εγώ αν συνέβαινε στον γιο μου».