Μιχάλης Ζαμπίδης για τον Τούρκο Γιουρκάν Όζκαν: «Ήμασταν… Δαβίδ και Γολιάθ, έτρεμα σαν το ψάρι» (VIDEO)

Μιχάλης Ζαμπίδης για τον Τούρκο Γιουρκάν Όζκαν: «Ήμασταν... Δαβίδ και Γολιάθ, έτρεμα σαν το ψάρι» (VIDEO)

«Στον 12ο γύρο, για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Όζκαν έπεσε νοκ άουτ από τον πιο ελαφρύ παίκτη που έχει παίξει ποτέ»

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον αγώνα με τον Τούρκο, Γιουρκάν Όζκαν, τον οποίο και έριξε νοκ άουτ.

Ο αθλητής μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» κι αρχικά, αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα στον χώρο. «Ασχολουμαι με τον αθλητισμό από τα 5,5 μου χρόνια. Στα 16 μου έπαιζα με 30άρηδες και 10 κιλά βαρύτερους από εμένα. Στην πορεία μου έχω αλλάξει αρκετούς προπονητές. Υπήρχαν πολλοί που με έριξαν ενεργειακά», είπε χαρακτηριστικά.



Αναφορικά με τον διάσημο αγώνα του με τον Τούκο, Γιουρκάν Όζκαν, δήλωσε: «Ήμασταν… Δαβίδ και Γολιάθ. Ήταν 12 κιλά βαρύτερος. Τεράστιος. Ήταν η πρώτη μέρα που με είδε και προφανώς, ήθελε να μου σπάσει την ψυχολογία. Του είπα πως ό,τι είναι να πούμε, θα το πούμε στο ρινγκ. Πριν τον αγώνα, έτρεμα σαν το ψάρι, ήταν sold out. 6.000 Τούρκοι από τη μία, 6.000 Έλληνες από την άλλη».

«Στον 12ο γύρο, για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Όζκαν έπεσε νοκ άουτ από τον πιο ελαφρύ παίκτη που έχει παίξει ποτέ. Όταν βγήκα στο στάδιο είπα πως “ό,τι σφαίρα κι αν δεχτώ, πρώτα θα κερδίσω και μετά θα πέσω”. Ήταν μόνο νίκη, δεν υπήρχε τίποτα άλλο για εμένα. Μετά από αυτό το παιχνίδι, κατάλαβαν οι Έλληνες πως εκπροσωπώ την χώρα μου στο εξωτερικό», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Μιχάλης Ζαμπίδης.