Μαντόνα: Συμπαραστέκεται στην Τουρκία και Συρία – Πόσταρε τη fake ΦΩΤΟ του διασώστη της ΕΜΑΚ

Μαντόνα: Συμπαραστέκεται στην Τουρκία και Συρία - Πόσταρε τη fake ΦΩΤΟ του διασώστη της ΕΜΑΚ

Καλεί τους followers της να σταθούν δίπλα στις δύο χώρες

Με μια σειρά φωτογραφιών η Μαντόνα καλεί τους διαδικτυακούς της φίλους να στηρίξουν την Τουρκία και την Συρία, που επλήγησαν από τους φονικούς σεισμούς.

«Ας στείλουμε Όλη την αγάπη και τη θεραπευτική μας ενέργεια στην Τουρκία και τη Συρία που έχουν υποστεί μεγάλες απώλειες και καταστροφές από αυτόν τον τεράστιο σεισμό», γράφει αρχικά η Μαντόνα.

«Τόσοι πολλοί έχασαν τα σπίτια τους και τις δουλειές τους για να μην αναφέρουμε τους αγαπημένους τους. Ολόκληρες πόλεις έχουν εξαφανιστεί. Σπαράζει η καρδιά! Το καλύτερο μέρος για να κάνετε δωρεές είναι–ahbap.org», πρόσθεσε.

Η ανάρτηση της Μαντόνα
Πρώτη φωτογραφία στην ανάρτηση της Μαντόνα είναι μια εικόνα με διασώστη που φέρει στο κράνος του την ελληνική σημαία και κρατά στην αγκαλιά του ένα παιδί, που έχει στη μπλούζα του την τουρκική σημαία.

Η εικόνα αποτελεί προϊόν επεξεργασίας του υποστράτηγου εν αποστρατεία Παναγιώτη Κοτρίδη και δεν είναι ντοκουμέντο από τις πληγείσσες περιοχές. Παρά τη διευκρίνιση του δημιουργού, η εικόνα γέμισε το διαδίκτυο, με τους περισσότερους χρήστες να μην μπαίνουν στη διαδικασία να αναζητήσουν την πηγή της φωτογραφίας.