Η Κένταλ Τζένερ ποζάρει με διάφανο φόρεμα – Φάνηκαν… όλα! (ΦΩΤΟ)

Η Κάιλι Τζένερ σπέρνει τον πανικό με το μικροσκοπικό της μπικίνι (ΦΩΤΟ)

Δείτε την Κένταλ Τζένερ

Η Κένταλ Τζένερ χάρισε στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μερικά αποκαλυπτικά στιγμιότυπα. Η διάσημη τηλεπερσόνα και influencer έχει αποδείξει πολλές φορές πως γνωρίζει τον τρόπο για να τραβάει την προσοχή και να συγκεντρώνει χιλιάδες likes στα κοινωνικά δίκτυα.

Άλλωστε η διάσημη κόρη της Κρις Τζένερ «βομβαρδίζει» καθημερινά τους 271 εκατομμύρια ακόλουθούς της με στιγμιότυπα από τη ζωή της, την οικογένεια και την καριέρα της. Η 27χρονη δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στο προσωπικό της λογαριασμό, στις οποίες φαίνεται να ποζάρει με ένα ημιδιάφανο μαύρο φόρεμα, ενώ είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι της.

Οι περισσότεροι από τους θαυμαστές του μοντέλου δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν το καλλίγραμμο κορμί της και τις τέλειες αναλογίες της.

Μάλιστα σε μερικές από τις εικόνες, αποκαλύφθηκε το στήθος της, το οποίο έμεινε εκτεθειμένο στη θέα του κοινού της, από τη διαφάνεια του φορέματος. Έχοντας τοποθετήσει και ένα κόκκινο λουλούδι στο λαιμό της, αλά Κιάρα Φεράνι, η δημοφιλής Αμερικανίδα εντυπωσίασε τους θαυμαστές της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)