Ιωάννα Μαλέσκου: Η νέα ανάρτηση της παρουσιάστριας για την εγκυμοσύνη της – «Αγαπητό μου σώμα, θυμήσου πόσο σε φρόντιζα» (ΦΩΤΟ)

Το on air ατύχημα της Μαλέσκου: Της κατέβηκε το φερμουάρ και φάνηκαν όλα! (VIDEO)

Δείτε την ανάρτηση της

Τους πρώτους μήνες της πρώτης της εγκυμοσύνης διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου, όπως φρόντισε η ίδια να ενημερώσει μέσα από τα social media τους διαδικτυακούς της φίλους πριν από λίγες μέρες. Η όμορφη παρουσιάστρια φαίνεται πως πλέει ήδη σε πελάγη ευτυχίας βιώνοντας πρωτόγνωρες για εκείνη στιγμές.

Το βράδυ της Πέμπτης μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να προδώσει τι ακριβώς σκέφτεται κατά τη διάρκεια του μαθήματος της. «Τι σκέφτομαι κατά τη διάρκεια του μαθήματος; Αγαπητό μου σώμα, θυμήσου πόσο σε φρόντισα και βοήθησε με και εσύ στο εξής».

Ιωάννα Μαλέσκου: Η νέα ανάρτηση της παρουσιάστριας για την εγκυμοσύνη της - «Αγαπητό μου σώμα, θυμήσου πόσο σε φρόντιζα» (ΦΩΤΟ)

«Σε χρειάζομαι» σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην ιστορία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Στην αμέσως επόμενη ιστορία, δε, η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε την light εκδοχή της καρμπονάρας που μαγείρευε με ενθουσιασμό…