Ρούλα Ρέβη για Τόνια Σωτηροπούλου: «Μπορεί να κάνει μήνυση σε όλη τη γη ενώ ταυτόχρονα χαμογελά»

Ρούλα Ρέβη για Τόνια Σωτηροπούλου: «Μπορεί να κάνει μήνυση σε όλη τη γη ενώ ταυτόχρονα χαμογελά»

Η ανάρτηση στο Instagram

Γενέθλια είχε η Τόνια Σωτηροπούλου. Μεταξύ των ανθρώπων που ευχήθηκαν στην όμορφη ηθοποιό για τα γενέθλιά της, ήταν και η αγαπημένη της φίλη Ρούλα Ρέβη.

Η γνωστή φωτογράφος δημοσίευσε μία φωτογραφία της Τόνιας Σωτηροπούλου που έχει τραβήξει η ίδια, γράφοντας ένα χιουμοριστικό και γεμάτο αγάπη κείμενο για την καλή της φίλη. Οι δυο γυναίκες είναι φίλες πολλά χρόνια ενώ γνωρίζονται πια, πάρα πολύ καλά.

Η Ρούλα Ρέβη περιέγραψε με έναν ιδιαίτερο τρόπο την εορτάζουσα ενώ την χαρακτήρισε σύζυγο του πιο ευγενικού άντρα, αναφερόμενη φυσικά στον Κωστή Μαραβέγια.

Συγκεκριμένα, η Ρούλα Ρέβη έγραψε :

«Χαρούμενα γενέθλια φίλη μου @toniasotiropoulou . Το κορίτσι που μπορεί να κάνει μήνυση σε όλη τη γη ενώ ταυτόχρονα χαμογελάει και μιλάει χαμηλόφωνα (πιστεύω το κάνει επίτηδες για να συγκεντρώνεσαι σε αυτά που λέει αλλιώς δεν ακούς τίποτα ??). Στο κορίτσι που μας έφυγε τρελο για το Λονδίνο και γύρισε μια μαγική γυναίκα γιατί έκανε σοβαρή δουλειά με τον εαυτό της (σε θαυμάζω),τη σύζυγο του πιο ευγενικού άνδρα στη χώρα (τον τούμπαρε με τη χαμηλή φωνή της ?✌?).
Στο άτομο με το οποίο έχω ανταλλάξει τα πιο τρέλα μηνύματα και φωτογραφίες (ευτυχώς έχουμε κωδικούς ασφαλείας στα κινητά).
Χρονια πολλά στη γυναίκα που ακούει όλες μου τις ιατρικές ανησυχίες και επειδή κάπως τις φαίνεται ευχάριστο το μακάβριο θέμα του θανάτου με γειώνει πολύ σωστά και με χιούμορ ….
Για το ωραιότερο δέρμα που έχω δει σε γυναικεία μούρη , την ομορφιά της κλπ θα σας μιλήσω στα επόμενα της γενέθλια !!!!
I love you babe!!!!! Keep suing us»