Εκνευρίστηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τις ερωτήσεις για το Survivor: «Πάλι γι’ αυτό θα μιλάμε;» (VIDEO)

Survivor All Star: Δεν θα το παρουσιάσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Τον ρώτησαν ξανά για το ριάλιτι επιβίωσης

Τον εκνευρισμό του για τις ερωτήσεις που δέχθηκε για το All Star Survivor δεν έκρυψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

O Ντάνος βρέθηκε μπροστά στις κάμερες όπου για μια ακόμη φορά ρωτήθηκε αν θα λάβει μέρος στο All Star Survivor, ενώ έχει διαψεύσει τα όποια σενάρια.

«Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ έχω τοποθετηθεί για το Survivor τόσο πολύ και ενώ αυτή τη στιγμή σας λέω ότι είμαστε στη δημιουργία τριών ταινιών, πρέπει να μιλήσουμε πάλι για το παιχνίδι;», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Σίγουρα είμαι ο πρώτος που εκτιμώ που ήμουν σε ένα παιχνίδι που με βοήθησε πάρα πολύ, αλλά σας λέω ότι έχω τρία χρόνια που προσπαθώ πάρα πολύ για αυτά τα δύο project και τα θεωρώ πολύ σημαντικά, οπότε ας μείνουμε σε αυτά», πρόσθεσε εκνευρισμένος.

Τις δηλώσεις του Ντάνου σχολίασαν στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

«Από τι έγινε γνωστός ο Γιώργος Αγγελόπουλος; Από το Survivor. Όσα χρόνια και να περάσουν, θα θυμούνται ότι έγινε γνωστός από το Survivor και για αυτό σήμερα μιλάει στις τηλεοπτικές κάμερες, γιατί τον αγάπησαν από εκεί. Προφανώς και κάνει δικά του project και θέλει να τα προωθήσει αλλά αν δεν υπήρχε το Survivor δεν θα είχε την ευκαιρία να τα προωθήσει. Λογικό που τον ρωτάνε για το All Star, γιατί τώρα αναμένεται να βγει στον αέρα», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Όποτε και να τον συναντήσει και όσα χρόνια και να περάσουν, τον Γιώργο Αγγελόπουλο για το Survivor θα τον ρωτήσεις, είτε του αρέσει είτε όχι», συμπλήρωσε.

Βίντεο: Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου