Τα δάκρυα της Δέσποινας Βανδή-Έφυγε η κόρη της για σπουδές στην Αγγλία

Τα δάκρυα της Δέσποινας Βανδή-Έφυγε η κόρη της για σπουδές στην Αγγλία

Κατέρρευσε η γνωστή τραγουδίστρια

Τον περασμένο  Ιούλιο η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη, αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών. Η περήφανη μαμά δεν θα μπορούσε να λείπει από την τελετή και μάλιστα είχε δημοσιεύσει και κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Δέσποινα Βανδή είχε δηλώσει πως τα σχέδια της κόρης της είναι οι σπουδές υποκριτικής στο Λονδίνο. Σε συνέντευξή της στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» είχε πει χαρακτηριστικά: «Χάρηκα όταν η Μελίνα αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο και να κυνηγήσει τα όνειρά της. Το παιδί μου έχει μια φωνή μέσα της που κάτι της λέει και είναι σημαντικό. Αρχίζει το ταξίδι της ζωής της. Εύχομαι να της έχω δώσει τα εφόδια που χρειάζεται. Θέλω να είναι ευτυχισμένοι άνθρωποι και τα δύο μου παιδιά. Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, θα πηγαινοέρχομαι στο Λονδίνο».

Η μεγάλη ημέρα έφτασε και η Μελίνα ταξίδεψε στην Αγγλία για να κυνηγήσει το όνειρό της. Φυσικά η Δέσποινα πήγε μαζί της για να τη βοηθήσει με τη μετακόμιση και ύστερα από πολλές μέρες επέστρεψε πλέον μόνη της στην Ελλάδα.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» παραμόνευε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κι έπεσε πάνω στην τραγουδίστρια την ώρα που προσγειώθηκε στην πατρίδα, ενώ εκείνη, όπως πάντα ευχάριστη και χαμογελαστή, όμως φανερά συγκινημένη που αποχωρίστηκε το παιδάκι της, παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα. «Στην Αγγλία δεν πήγα ταξίδι αναψυχής, πήγα να τακτοποιήσω το παιδί μου για τις σπουδές της, ήμουν αρκετές ημέρες εκεί και συνέπεσε με την εκδήλωση», είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

Σχετικά με τη μετακόμιση της κόρης της, Μελίνας, η Δέσποινα Βανδή ανέφερε: «Καθάρισε το σπίτι η μανούλα, έβαλε τα σωστά πράγματα στην κατάψυξη, γιατί εκεί τα φαγητά είναι πολύ διαφορετικά».