Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Τα σχόλια για τη Μαλέσκου αγγίζουν τα όρια της ανθρωποφαγίας

Η Ιωάννα Μαλέσκου με μαγιό -Θανατηφόρο κορμί (ΦΩΤΟ)

Για τα όσα ακούγονται

Στα σχόλια που ακούγονται για την Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε ο πρώην συνεργάτης της, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Σε συνέντευξή του στην Ελένη Βουλγαράκη και το «Χαμογέλα και πάλι» σχολίασε την περυσινή «συνταγή» όπου μπλέχτηκε η ενημέρωση με την ψυχαγωγία.

«Το θεωρώ λάθος, οι ψυχαγωγικές εκπομπές να έχουν ενημερωτικό κομμάτι. Όσες το έκαναν το πλήρωσαν ακριβά, οι δύο που το κατάφεραν ήταν το “Χαμογέλα και Πάλι” και το “Πρωινό”. Κάποιες εκπομπές σαν το Love it δεν έπρεπε να κάνουν ενημέρωση. Τις μέρες που κάναμε καθαρά ψυχαγωγία, κάναμε καλυτέρα νούμερα», είπε.

«Μπορεί να πετύχει γιατί έχουν αποκτήσει έναν αναζωογονητικό ανταγωνισμό. Έχουν μια σπιρτάδα, μία ενέργεια. Η Δούκισσα Νομικού μου αρέσει πάρα πολύ αλλά δεν ταιριάζει με τον Γιώργο Λιάγκα” είπε σχετικά με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ μιλώντας για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου είπε: “Τα συμπαθώ τα παιδιά αλλά δεν είμαστε όλοι για όλα. Όταν είδα την εκπομπή κατάλαβα ότι δεν ήταν κάτι φρέσκο. Όλοι μπορούν να παρουσιάσουν μία εκπομπή, το θέμα είναι ποιοι πείθουν. Από μένα είναι “όχι”. Αν πρέπει να προτιμήσω κάπου την Ελένη Χατζίδου, την προτιμώ στην παρουσίαση», πρόσθεσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Τέλος για την Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Κουλάρετε ρε παιδιά με τα σχόλια που κάνετε με την Ιωάννα Μαλέσκου που δεν είναι πλέον στην τηλεόραση. Μου κάνει εντύπωση, αυτό αγγίζει τα όρια της ανθρωποφαγίας. Προφανώς και διαφωνώ με τον Δημήτρη Παπανώτα που είπε ότι η Ιωάννα είναι “εκεί που της ανήκει, δηλαδή εκτός τηλεόρασης”. Εγώ που συνεργάστηκα με την Ιωάννα, δήλωσα ότι φέτος δεν ήθελα να είμαι κάπου, γιατί θα ήθελα να είμαι με την Ιωάννα Μαλέσκου κάπου».