Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής: «Μαζευτείτε να χτυπάτε, δεν νικιέμαι εύκολα» (VIDEO)

Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής: «Μαζευτείτε να χτυπάτε, δεν νικιέμαι εύκολα» (VIDEO)

Η απάντηση μετά τα αρνητικά σχόλια για το Super Mammy

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος έχει δεχτεί πλήθος αρνητικών σχολίων για την σειρά Super Mammy.

Με βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Mάρκος Σεφερλής τονίζει ότι ο κόσμος ξέρει από ποιον υποκινούνται τα αρνητικά σχόλια, χωρίς, ωστόσο, να κατονομάζει σε ποιον αναφέρεται στην ανάρτησή του. Μάλιστα, δήλωσε πως θα παραμείνει στην τηλεόραση και θα κάνει τον κόσμο να γελάει, πιθανότατα απαντώντας στα σενάρια που θέλουν το Super Mammy να μην συνεχίζει τη νέα σεζόν.

«Έτσι παιδιά, να μαζευτείτε πολλοί και να χτυπάτε. Έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα, γιατί έχει δίπλα του όλο αυτόν τον κόσμο που τον αγαπάει και τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Έχει ένστικτο και καταλαβαίνει ποιοι είναι οι ψεύτες κι οι υποκριτές. Όπως και καταλαβαίνει για ποιον λόγο γίνεται όλο αυτό το παιχνίδι και από ποιον υποκινείται. Σας το λέω λοιπόν, ότι εγώ παραμένω εδώ. Θα κάνω τον κόσμο να γελάει και να βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία, και μέσα από τη δουλειά μου κι έξω από αυτή», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και σε όλους εκείνους, που τον στηρίζουν τόσα χρόνια.

«Τώρα φιλαράκια μου, απευθύνομαι σε εσάς. Θα είμαι πάντα εδώ, το γέλιο σας. Θα είμαι πάντα δίπλα στο δάκρυ σας, να προσπαθώ να το κάνω κι αυτό γέλιο, με τον δικό μου τρόπο. Ξέρετε εσείς. Καλό Πάσχα σε όλους, με αγάπη», ανέφερε κλείνοντας ο κωμικός ηθοποιός.