Ανδρομάχη για Λιβάνη: Ήταν μια κοπέλα διαχυτική μαζί του, την κέρασα ποτά για να χαλαρώσει

Ανδρομάχη για Λιβάνη: Ήταν μια κοπέλα διαχυτική μαζί του, την κέρασα ποτά για να χαλαρώσει

Το σχόλιό της για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, πρώην σύντροφο του τραγουδιστή

Η Ανδρομάχη ήταν καλεσμένη στην «Ιδιωτική κατακραυγή» του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο YouTube και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις, μεταξύ άλλων και για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη.

Απόσπασμα της διαδικτυακής εκπομπής παρουσίασε το «Happy Day» και στο συγκεκριμένο βίντεο, η τραγουδίστρια καλείται να απαντήσει για το αν ζηλεύει τον σύντροφό της, ενώ αποκάλυψε και πώς σταμάτησε μια θαυμάστρια του Γιώργου Λιβάνη από το να είναι διαχυτική μαζί του.

Η Ανδρομάχη απάντησε πιο συγκεκριμένα, ότι: «Ναι ζηλεύω, φυσιολογικά. Μια που ήταν ένα βράδυ πολύ διαχυτική μαζί του, μόνη της χωρίς κανένα λόγο, την κερνούσα υποβρύχια, έτσι για να χαλαρώσει λίγο. Το πήρε το μήνυμα».

Δείτε το βίντεο

Όσο για τη σχέση της με τον επίσης τραγουδιστή, η Ανδρομάχη τόνισε: «Ήμασταν φίλοι για πάρα πολλά χρόνια. Μέχρι πριν κάνει την πρώτη κίνηση, το πιστεύω ότι με έβλεπε φιλικά. Η πρώτη κίνηση ήταν να μου πει ότι με είδε στον ύπνο του».

Όταν ο Αλέξανδρος Κοψιάλης τη ρώτησε αν έχει κόντρα με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, πρώην παίκτρια του Survivor που είχε σχέση πριν λίγα χρόνια με τον Γιώργο Λιβάνη, η Ανδρομάχη απάντησε: «Όχι καλέ, δεν ξέρω καν τι είχαν. Και δεν με νοιάζει κιόλας βασικά».