Στέλιος Ρόκκος: Αρνήθηκε να μιλήσει για τον θάνατο του αδερφού του – Δεν θέλω να μου ξανακάνετε μια τέτοια ερώτηση, είπε

Στέλιος Ρόκκος: Αρνήθηκε να μιλήσει για τον θάνατο του αδερφού του - Δεν θέλω να μου ξανακάνετε μια τέτοια ερώτηση, είπε

Δείτε το σχετικό βίντεο με την αντίδραση του τραγουδιστή

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε για τη συνεργασία του με τον Σταμάτη Γονίδη, όμως αρνήθηκε να δεχτεί την οποιαδήποτε ερώτηση, σχετικά με την απώλεια του αδερφού του.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι αρχικά, ανέφερε: «Δεν νιώθω ότι επιστρέφω στα μουσικά δρώμενα, γιατί δεν έφυγα ποτέ. Γυρνάω από Θεσσαλονίκη μετά από μία επιτυχημένη σεζόν με τον Διονύση Σχοινά. Έρχομαι να συνεργαστώ με έναν σπουδαίο τραγουδιστή, τον Σταμάτη Γονίδη».

Στη συνέχεια, εξήγησε στους ρεπόρτερ ότι δεν θα ήθελε να δεχτεί ερωτήσεις σχετικά με τον θάνατο του αδερφού του. «Είμαι τόσο χαρούμενος που θα τραγουδήσω σε αυτόν τον χώρο που δεν θέλω με τίποτα να μου ξανακάνετε μια τέτοια ερώτηση, ευχαριστώ πολύ», είπε.

Τέλος, για τη Μαρίνα Σάττι και τη συμμετοχή της φέτος στη Eurovision δήλωσε: «Είναι μία απίστευτη τύπισσα, ταλαντούχα. Δεν έχω ακούσει το τραγούδι. Θα πρέπει να επιβάλλεται να πηγαίνουν με ελληνικό τραγούδι στην Eurovision. Δεν ταιριάζω πια στην Eurovision. Είναι ένα πάρτι που έχει να κάνει με νεότερες γενιές. Δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση για την Eurovision».