Σοκαριστική αποκάλυψη από τον Μένιο Σακελλαρόπουλο: «Είχα χάσει το φως μου για 17 ημέρες» (VIDEO)

Σοκαριστική αποκάλυψη από τον Μένιο Σακελλαρόπουλο: «Είχα χάσει το φως μου για 17 ημέρες» (VIDEO)

O Μένιος Σακελλαρόπουλος περιέγραψε το πώς τυφλώθηκε εξαιτίας ενός μικροβίου στα μάτια του

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος έχει ζήσει πολλά. Κυρίως ως αθλητικός ρεπόρτερ που ταξίδευε διαρκώς. Αλλά και ως συγγραφέας πλέον βιβλίων που έχουν γίνει ανάρπαστα.

Ένα μέρος της ζωής του ο δημοσιογράφος του Mega το εξιστόρησε από τον καναπέ του «Στούντιο 4» της ΕΡΤ το απόγευμα της Πέμπτης (16/11). Μεταξύ άλλων ο Μένιος Σακελλαρόπουλος περιέγραψε το πώς τυφλώθηκε εξαιτίας ενός μικροβίου στα μάτια του.




«Το μότο της ζωής μου από τη στιγμή που το ανακάλυψα στον οίκο τυφλών είναι το ‘Χάνεται μόνο όποιος χάσει τα όνειρά του’. Έγραφα ένα βιβλίο πριν κάποια χρόνια το οποίο λεγόταν ‘Τα 13 κεριά στο σκοτάδι’, στο οποίο ο κεντρικός ήρωας, από ένα τρομερό τρακάρισμα που είχε, χάνει το φως του. Αυτή η ιστορία προήλθε από εμένα γιατί είχα χάσει το φως μου για 17 ημέρες. Αυτό έγινε το 2014. Ήταν ένα μικρόβιο το οποίο πήγε στα μάτια. Ήμουν 17 μέρες στο απόλυτο σκοτάδι.

Πίστευα ότι οι γιατροί μού έλεγαν ψέματα. Η κακομοίρα, η γυναίκα μου με έπαιρνε από το χέρι για να με πάει στο μπάνιο, με τάιζε. Είναι ο απόλυτος εφιάλτης. Στη συνέχεια τα πράγματα βελτιώθηκαν, παρότι έκανα να επανέλθω κανονικά ένα χρόνο περίπου. Τότε πήγαινa στον οίκο τυφλών στην Καλλιθέα και ξεκίνησα να κάνω παρέα με έναν άντρα, ο οποίος ήταν εκ γενετής τυφλός. Αυτός ήταν το μεγαλύτερό μου δίδαγμα σε όλη μου τη ζωή. Αυτός τότε λοιπόν μου είπε τη φράση «Χάνεται μόνο όποιος χάσει τα όνειρά του» και για εμένα αυτό ήταν ένα μεγάλο δίδαγμα.

Προσπαθώ κάθε μέρα να το περάσω στα παιδιά μου. Βέβαια η κόρη μου είναι λίγο τσαούσα και πιστεύει ότι επειδή τελείωσε τη Φιλοσοφική μπορεί να μου κουνάει το δάχτυλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.